Ik wandel voor Stichting Onbegrijpelijk Brein!

15 sponsoren steunen mij voor € 350,-
Katja Thevissen

Katja Thevissen

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Katja?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Samen met mijn goede vriendin Anneke loop ik voor het eerst de Vierdaagse. Het idee ontstond toen ik vorig jaar met mijn man in het mooie dorp Molenhoek kwam wonen en we de wandelaars gingen aanmoedigen. Een enorm enthousiasme maakte zich van mij meester en het gevoel was overduidelijk: ik wilde zélf deelnemen! Anneke sloot zich bij mij aan en sinds november zijn we fanatiek gaan trainen, vaak alleen, maar soms ook samen. We hebben enorm veel zin in ons eerste Vierdaagse-avontuur en we koppelen er graag een heel mooi doel aan. Wil je ons steunen?

Stichting Onbegrijpelijk Brein is een kennis- en ervaringsplatform voor cliënten met MCDD, hun ouders en zorgprofessionals, opgericht door mijn lieve vrienden Esther en Remco. Hun prachtige zoon Kai overleed op 20-jarige leeftijd aan de gevolgen van deze destructieve psychiatrische ziekte. Via de stichting willen Esther en Remco meer bekendheid geven aan de ziekte om zo de zoektocht naar adequate hulp makkelijker en minder eenzaam te maken en het leven van de patiënten en hun naasten hopelijk iets draaglijker te maken. Voor meer informatie: https://onbegrijpelijkbrein.nl

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Eric Boschker
Succes!
 . 25,00
merlijn
 . 10,00
Aggie Seinen
 . 15,00
Marga Seinen
You can do it
 . 25,00
Lucia
Geweldig dat je meeloopt! Dit wordt vast de leukste week van het jaar! Zó bijzonder om alleen maar blije, enthousiaste en sportieve mensen uit de hele wereld om je heen te hebben.
 . 25,00
Fien
Succes Katja!!!
 . 15,00
Lara
succes lieve vriendin!
 . 25,00
Rianne
Kanjer!!!
 . 50,00
Esther
Succes lieve schoonzus. Jammer dat wij er niet bij kunnen zijn!
 . 25,00
Anoniem
Geweldig!!!!!!! Zet hem op!
 . 30,00
Anoniem
Geweldig dat je dit doet!
 . 25,00
Karin
Hé hup! Zet ‘m op!
 . 25,00
jeanine
Zet \'m op en genietze!
 .  5,00
Anneke Bank
Ha lieve wandelmaat, op naar de via Gladiola!
 . 25,00
Anoniem
 . 25,00