Ik wandel voor Het Troostdekentje Goeree- Zeeland- West Brabant.!

9 sponsoren steunen mij voor € 110,-
Karel Roverts

Karel Roverts

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik loop de 40 KM voor het eerst dit jaar en heb 3 keer de 50 gelopen. Ik wil graag lopen voor dit doel omdat de pakketjes voor de kindjes belangeloos verzonden worden en deze verzendkosten worden gedaan van donaties en sponsors

Het Troostdekentje bestaat uit een groep dames uit heel Nederland die belangeloos dekentjes, knuffels en zorgen vriendjes haken voor kinderen die wel wat liefde, warmte en troost kunnen gebruiken. Denk hierbij aan kinderen die na hun geboorte langdurig in ziekenhuizen verblijven. Kinderen die op jonge leeftijd vaak al meerdere operaties moeten ondergaan dan de meeste volwassenen. Ook broertjes en zusjes worden hierbij niet vergeten. Wanneer broertjes en-of zusjes in het ziekenhuis verblijven en de rest van het gezin in een McDonaldhuis moeten verblijven krijgen zij ook een Knuffel of zorgen vriendje. Ook de ouders worden hierbij niet vergeten en deze ontvangen een soort van Troosthartje om ze een hart onder de riem te steken. Al deze gehaakte-gebreide dekens, hartjes en knuffels worden door de dames vrijwillig op eigen kosten verstuurd naar het verzamelpunt waarvandaan de aanvragen verzonden worden voor de kindjes die dit nodig hebben. Vanaf dat punt worden de pakketten verstuurd en die kosten worden bekostigd door donaties en sponsors. Om dit te kunnen blijven doen probeer ik om op deze manier wat geld bij elkaar te krijgen voor de Verzendpot om deze pakketjes toch te kunnen blijven versturen.


Wilt U een donatie doen om de verzendpot te vullen.... heel graag, want zonder deze pot kunnen wij geen dekens versturen. Een donatie kunt U doen op het volgende rekeningnummer.

NL35RABO0320945944 tgv M.C. Van der Linde-Pieterse ovv het troostdekentje.

Groetjes Marja van der Linde.

troostdekentjegzwb@gmail.com

http://troostdekentjegzwb.jouwweb.nl

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Renée Beaux
Natuurlijk sponsor ik veel succes
 .  9,65
Thea Kauling
Dit kan je op je sloffen vergeleken met de 50 km
 . 25,00
ingrid van der wekken
top dat je dit gaat doen
 . 15,00
Roy Hetem
Zet hem op Pa je kan het!!
 . 10,00
Ineke Bakker
Succes en veel plezier
 . 10,00
byzuscreatief
Je kan het!
 . 10,00
Rianne breukel
Super gaaf dat je dit gaan doen
 . 10,00
Anoniem
Ik vind het super dat u dit gaat doen { ik ben ook een mede haakster }
 . 10,00
Anoniem
Super goed doel... Je bent een kanjer... Je kan het!!
 . 10,00