Ik wandel voor Het Vergeten Kind!

16 sponsoren steunen mij voor € 424,-
Kalinka Staring

Kalinka Staring

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Kalinka?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik ga dit jaar voor de tweede keer deelnemen aan de Nijmeegse vierdaagse. Vorig jaar heb ik de 40 km fluitend gelopen! Het was een ervaring om nooit meer te vergeten, eentje die ik elk jaar weer mee wil maken. Dit jaar loop ik dus weer 4 X 40 km, voor het vergeten kind.


Waarom het vergeten kind?
Het vergeten kind strijdt ervoor dat in Nederland elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Stichting het vergeten kind zet zich in voor kinderen, zo dat zij leuke activiteiten kunnen ondernemen. Ze zijn er ook voor de ouders en het netwerk van het kind, zodat er een structurele verbetering kan plaatsvinden, voor de kwetsbare kinderen van Nederland.

Mijn werk bij De Hoenderloo Groep / Smaragd, doe ik dagelijks met veel passie en liefde voor deze kinderen en jongeren. Daarom steun ik juist dit doel.
Vorig jaar ben ik gesponsord door familie, vrienden, kennissen, collega’s, dankzij hen heb ik € 450 opgehaald. Dit jaar wil ik dit graag overtreffen en het leuke is, de jongeren van mijn groep De Smaragd, willen mij hierbij gaan helpen. Wij hebben samen armbanden gemaakt, om te verkopen voor het vergeten kind. Deze support van de jongeren, daar doe je het toch voor!

Stippels & Rozen (winkel en lunchroom, uit Doesburg) heeft ook ontzettend veel armbanden gedoneerd voor het goede doel. Ontzettend bedankt hiervoor!

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Armbanden actie Pluryn.
 .  5,00
Anoniem
Succes! Prachtig doel!
 .  4,65
Armbanden actie: Jongeren van De Hoenderloo Groep / Pluryn
 . 40,00
Armbanden actie: Jongeren van De Hoenderloo Groep / Pluryn
 . 72,00
Yvonne van leur
Top je kan het
 . 15,00
Brigitte
Trots op je zus
 . 15,00
Anoniem
Succes
 .  4,65
Armbanden actie Jongeren De Hoenderloo Groep / Pluryn
 .193,00
Ronald
Vorig jaar een droom vierdaagse op alle fronten. Daar mag je trots op te zijn. succes met de actie, En heel veel wandel plezier ❤ !!!!
 . 25,00
Tycho te kamp
Mam ik was vorig jaar al zo trots op jou dit jaar ga je het gewoon weer doen en het gaat je lukken ik wens je heel veel succes.
 .  5,00
jessy
succes
 . 10,00
Raymond
Succes
 .  5,00
Sanne
Zet\'m op!! Fantastisch
 .  7,00
Rachel
 .  8,00
Ans Grootoonk
Jij bent een topper en gaat dit weer halen
 . 10,00
Noa Pothoven
You rock Kalinka!! Je bent een van de liefste groepsleiders ooit ♡
 .  5,00