Ik wandel voor Verkaart Development Team!

3 sponsoren steunen mij voor € 255,-
Joost van de Ven

Joost van de Ven

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Joost?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik neem voor de 4de keer mee aan het wandel feest.

Weesmeisjes behoren tot de kansarmsten in Kenia. Familie ziet doorgaans vanwege armoede geen kans hen op te vangen, zij worden jong uitgehuwelijkt, vaak misbruikt en altijd als ballast gezien. Deze meisjes krijgen van Stichting Verkaart weer een kansrijke toekomst. Zij geven hen een goede middelbare opleiding en opvang in een veilig internaat. En ze begeleiden ieder meisje – ruim 2000 meisjes - in haar ontwikkeling naar een zelfstandige, zelfbewuste en middelbaar opgeleide vrouw die vol vertrouwen met haar toekomst aan de slag kan.
Als je in meisjes investeert, heeft dit een positieve uitwerking op hun omgeving. Goed opgeleide vrouwen creëren een betere leefomgeving voor hun families en inspireren andere vrouwen. Tegelijkertijd draagt de emancipatie van vrouwen in ontwikkelingslanden bij aan gender-gelijkheid, een belangrijke voorwaarde voor ontwikkeling.

Mijn eigen sponsor actie is dit jaar € 1,-- per 10 KM trainen.
Hierbij gaat het om de volgende trainingen:
1. De hardlooptrainingen en wedstrijden vanaf maandag 4 december 2017 (Begin van mijn training programma voor de Marathon Rotterdam.) t/m de Hoge Veluwe Loop 7 oktober 2018 (Halve Marathon).
Tot nu toe 806,1 KM (24 maart)
2. De looptrainingen voor de vierdaagse en de 4 x 50 KM van de 4 daagse.
3. De off-road fietstrainingen voor fietstocht door Kenia

Voor iedere Euro storten de De Wilde Ganzen 50 cent.
Op deze site kost het sponsoren 35 cent transactie kosten. Om te zorgen dat all je geld bij de weesmeisjes komt. Is het ook mogelijk om het rechtstreeks over te maken op rekening: NL36 RABO 0143 1665 57 t.n.v. Verkaart Development Team. Doe dat dan onder vermelding van "sponsoring: Joost van de Ven". Dan komt het geld in de juiste pot en is het extra geld van De Wilde Ganzen gegarandeerd.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Gerard en Anneke van de Ven
Je bent een kanjer
 . 75,00
Jan Ooijen
Goed bezig Joost!
 .100,00
Joost
voor de eerst 800 KM
 . 80,00