Ik wandel voor Parkinson Vereniging!

4 sponsoren steunen mij voor € 160,-
jolanda schreuders

jolanda schreuders

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door jolanda?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik hoop dit jaar mijn nummer 13 te krijgen aan het einde van de 4daagse. 3 jaar loop ik nu via de 4daagsesponsorloop voor Parkinson en steeds op de 40 km. Ik hoop dit jaar weer veel leuke gezellige maar ook meelevende en inspirerende momenten met jou, u of jullie! Op naar mijn 14de vierdaagse!

En ook dit jaar loop ik natuurlijk weer voor de Parkinson vereniging. Daar kom ik heel graag voor in beweging. Beweging die zo belangrijk is voor ons alle maar zeker ook voor parkinsonpatiënten!

in mijn omgeving kom ik parkinson tegen, via mij schoonzus, de moeder van een vriendin, iemand uit het dorp maar ook door bekende vanuit de Parkinson vereniging, ook hier heb ik nieuwe vrienden gemaakt!
ik heb zoveel bewondering voor al deze mensen die bij iedere tegenslag toch weer een doel vinden en toch weer leren omgaan met soms een stapje minder

het geld wat ik bij elkaar hoopt te lopen, nee zeg hier niet mijn streven want iedere euro is er een, draagt hopelijk bij aan een toekomst die er weer een beetje beter uitziet. Laten we er met elkaar voor zorgen dat de toekomst er hoopvol uit ziet en we kunnen zeggen ja daar hebben wij aan mee geholpen!
iedere km die ik ga lopen draag ik op aan alle patienten die ik ken en niet ken. Kanjers zijn jullie stuk voor stuk!

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

boekenverkoop
je kan het!
 . 20,00
fotos parachute springen
heel veel succes!
 . 20,00
Anoniem
heel veel succes
 . 20,00
optisport klundert
succes!
 .100,00