Ik wandel voor Stichting Dierennood !

6 sponsoren steunen mij voor € 90,-
Jenny Beens

Jenny Beens

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Jenny?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Voor de derde keer loop ik mee in de 4Daagse van Nijmegen.
In 2015 leek het me wel een leuk idee om eens te kijken hoe dat nu is om zelf mee te lopen. Wat een grandioos feest, ook al had ik blaren aan een hak door een kapotte schoen. Toch haalde ik de eindstreep. Nu ben ik er aan verslaafd. Vanwege mijn leeftijd mag ik de 30 km lopen. Daarna weer terug op de fiets naar die heerlijke 4Daagse camping Lent. Altijd gezellig.

Stichting Dierennood komt al sinds 2009 op voor zwerfdieren in ernstige nood in Oost en Zuid Europa.
De Stichting heeft regelmatig hulp projecten. Op dit moment zijn er 4 mensen aan het werk in Servië om het aantal zwerfdieren te verminderen. Het is een uniek grootschalig project waarbij zelfs de burgervader betrokken is. Op dit moment is het aantal geredde dieren gestegen tot 14.698 en het aantal voltooide sterilisaties is opgelopen tot 36.026. Deze aantallen blijven nog steeds stijgen. Stichting Dierennood heeft plm 25 dierenliefhebbers in dienst als vrijwilliger die hulp bieden aan de dieren in landen als Servië, Macedonië, Roemenië, Griekenland maar ook ver daar buiten. De situatie in de hondenasiels is zeer schrijnend en kans op een baasje is er vaak niet. In plaats daarvan wacht ze het dodingsstation. De mensen van Stichting Dierennood bieden hulp aan meest kleinschalige projecten.
Ik sponsor Stichting Dierennood omdat 100% van de donaties ook daadwerkelijk terecht komt bij de dieren in zeer dringende nood. Voor deze Stichting zal ik de vonken er af lopen tijdens de 4Daagse in Nijmegen.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Anoniem
Gaan toppie!!
 . 15,00
Marjolijn
Dank Jenny, voor je inzet voor de zwerfdieren! Je maakt het verschil! Veel succes en plezier!
 . 15,00
Pim Groener Allesopblaasbaar.nl
Gewoon stap voor stap naar de finish, succes!! Ruben, Heleen, Diane en Pim
 . 10,00
Anneke
 .  5,00
Linda
Zet h\'m op mam, je kunt het kanjer!!
 . 20,00
Jeroen sanderman
Succes en wij halen je wel weer in op de via gladiola
 . 25,00