Ik wandel voor WereldAsielen project 18 Orasje!

0 sponsoren steunen mij voor € 0,-
Ingrid Van den Berg

Ingrid Van den Berg

Waarom ik wandel voor een goed doel!

50 km per dag lopen op goede schoenen, met meer dan voldoende eten en drinken is peanuts.
Peanuts in vergelijking met de omstandigheden waarin de honden in Orasje verkeren. Met gevaar voor eigen leven dag in dag uit op zoek naar eten en drinken. Bij weer en wind, zonder enkele verzorging of liefde....


Zwerfdieren in Bosnie leven op straat onder vaak erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden. Dieren moeten er in een vaak vijandige of onverschillige samenleving zien te overleven en veel dieren zijn verwaarloosd, verwilderd, gewond of ziek.

WereldAsielen is een kleine stichting die veel werk probeert te verzetten en verschillende projecten wereldwijd ondersteunt. Ik mag de belangen van project 18 , een dierenasiel in Orasje (Bosnie) ondersteunen. Een aantal keer per jaar ga ik erheen onder andere om hulpgoederen te brengen. Maar ook om contact te leggen en onderhouden met de burgemeester. En vooral om te genieten van de knuffels en liefde van alle honden die daar zijn.

Op dit moment zijn we bezig met een hondenhokkenproject ,waarbij we met een handvol enthousiaste vrijwillgers zelf geisoleerde hokken maken, zodat de hondjes daar een warmer hok in de winter en een koeler hok in de zomer hebben.

Bi terugkomst in Nederland is daar elke keer het besef dat we ( zowel gezien de omstandigheden van de hondjes als die van de inwoners van Orasje) helemaal niet zoveel te klagen hebben....

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?