Ik wandel voor Sint voor ieder 1!

3 sponsoren steunen mij voor € 780,-
Fred Droog

Fred Droog

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Dit wordt mijn 4e vierdaagse. De eerste twee keer was een jaar of vijftig geleden, de laatste keer was vorig jaar. Toen heb ik mee gelopen met de 100 VGZ helden en heb toen ruim € 5000,- opgehaald voor 22Q11. Ook dit jaar streef ik naar een mooi bedrag.

Ruim 30 jaar ben ik in november en december actief als Sinterklaas. Daar doe ik als Sinterklaas 3 dorpen aan, waar ik de intocht doe. Daarnaast bezoek ik bedrijven, scholen, bejaardentehuizen en gezinnen. Wat ik hoor van mensen uit het onderwijs, dat een aantal kinderen blijven de dagen na Sinterklaas weg van school. Dit doen zij om niet te hoeven uitleggen dat zij geen cadeautjes hebben gekregen. Dit komt steeds vaker voor. Vanuit mijn rol als Sint voel ik mij verplicht mij in te zetten voor deze groep kinderen. De stichting Sint voor ieder 1 maakt zich hard voor deze groep.

Meer over mij

Mijn naam is Fred Droog, ben 65 jaar en ben woonachtig in de Bollenstreek. De laatste 15 jaar heb ik samen met mijn vrouw een eigen uitzendbureau gehad. Dit hebben wij altijd met zeer veel plezier gedaan. Maar door een beroerte, waar ik overigens zeer goed onder vandaan gekomen ben, hebben wij ons bedrijf overgedaan aan een ander uitzendbureau. Een aantal dagen in de week ben ik nog actief met sales en aftersales bij de overname partner. Wij hebben 4 kinderen en 4 kleinkinderen. Voor allebei geldt twee jongens en twee meisjes. Wij besteden veel tijd aan onze kleinkinderen en genieten daar met volle teugen van. Ons oudste kleinkind is 5 en de jongste 1 jaar. Naast deze bezigheden ben ik actief voor Kom in de kas, ik zing bij een Shantykoor, waar ik ook het secretariaat van uitvoer. Maar mijn grootste hobby is Sinterklaas. Al ruim 30 jaar ben ik zeer actief als de Goedheiligman. Ik doe 3 intochten een aantal bedrijfsbezoeken meerder scholen, huis bezoeken en bejaarden tehuizen. Hier zet ik alles voor op zij.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Nanda
Ik kom wel weer een dagje meelopen
 . 15,00
FRed Droog
opbrengst poffertjes kom in de kas
 .740,00
Danitsja Goossens
Geweldig dat je dit doet, succes! En tot in december
 . 25,00