Ik wandel voor Stichting Melief!

11 sponsoren steunen mij voor € 185,-
Fleur Verduin

Fleur Verduin

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Fleur?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik loop dit jaar voor de zesde keer de Vierdaagse en voor de derde keer voor Melief. Daarnaast heb ik me dit jaar ingeschreven voor de Dodentocht. 100 km in 24 uur. Een hele nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb (maar ook een klein beetje van moet huilen)!

Stichting Melief heeft tot doel om dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden, een fijne nieuwe en permanente plek te bieden. Zo kunnen ze rustig oud worden. Dieren die niet in asielen terecht kunnen of geen kans maken om er ooit nog uit te komen, zijn zo toch verzekerd van een onbekommerd leven.

Er loopt een grote verscheidenheid aan dieren rond in de opvang. Honden, katten, konijnen, kippen, daarvan apart een groep hanen, eenden, ganzen, zwanen, geiten, schapen, runderen, hangbuikzwijnen en varkens, pony’s, ezels, volièrevogels en duiven. Allemaal met een eigen verhaal dat meestal niet zo leuk is. Vaak komen ze helemaal bij, maar het komt ook regelmatig voor dat ze in hun ‘vorige leven’ een achterstand opgelopen hebben die ze niet meer in kunnen halen. Zo kunnen inteelt en verwaarloosde ziektes een hoop schade aanrichten. Maar met persoonlijke aandacht en de noodzakelijke medische verzorging kom je vaak al een heel eind om het welzijn van het dier weer op peil te brengen.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Will Gort
Geweldig Fleur!
 . 15,00
Jantien
 .  5,00
Jeannette
Mooi doel! Succes
 . 25,00
Roxanne
Succes! Jij kan dit!
 . 10,00
Esmee
Je kunt het!!!!
 . 15,00
Familie Reijne
Hop, hop, hop, tante Fleur zet hem op!
 . 50,00
Bertram, leukste bewoner van Melief
Behhhh behhhh beeeeehhh
 . 10,00
L, Puck&Pippi
Nuffie
 . 15,00
Belle en Babbels
miauw miauw miauw miauw purrr purrr
 . 10,00
S & A
Hurray voor alle dieren!
 . 20,00
Anoniem
 . 10,00