Ik wandel voor Stichting Melief!

2 sponsoren steunen mij voor € 40,-
Fleur Verduin

Fleur Verduin

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Dit jaar is mijn vijfde Vierdaagse en om dat te vieren loop ik dit jaar de 50km! Een spannende uitdaging waar ik heel eerlijk gezegd wel een klein beetje tegenop zie. Ik hoor van een hoop wandelaars horrorverhalen over het vroege opstaan en de extra lus. Maar ik ben van plan om met goede moed aan de start te verschijnen en dit jaar weer met een lach op mijn gezicht het kruisje in ontvangst te nemen!

Stichting Melief is één van de meest nobele organisaties die ik ken. De toegewijde oprichters en hun team van vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in om afgedankte dieren een fijn thuis te geven. Ik ben zelf meermaals op bezoek geweest op de boerderij in Duitsland. Het is hartverwarmend om te zien hoe blij alle beestjes zijn en hoeveel liefde van zowel mens als dier afstraalt.

De stichting heeft tot doel om dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden, een fijne permanente plek te bieden. Zo kunnen ze bij Stichting Melief rustig oud worden. Dieren die niet in asielen terecht kunnen of geen kans maken om er ooit nog uit te komen, zijn zo toch verzekerd van een onbekommerd leven.

Er loopt een grote verscheidenheid aan dieren rond in de opvang. Honden, katten, konijnen, kippen, daarvan apart een groep hanen, fazanten, eenden, ganzen, zwanen, geiten, schapen, hangbuikzwijnen en varkens, pony's, ezels, volièrevogels en duiven. Allemaal met een eigen verhaal dat meestal niet zo leuk is. Vaak komen ze helemaal bij, maar het komt ook regelmatig voor dat ze in hun ‘vorige leven’ een achterstand opgelopen hebben die ze niet meer in kunnen halen. Zo kunnen inteelt en verwaarloosde ziektes een hoop schade aanrichten. Maar met persoonlijke aandacht en de noodzakelijke medische verzorging kom je vaak al een heel eind om het welzijn van het dier weer op peil te brengen.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Lotte
Zet \'m op weer! :D xx
 . 15,00
Juf Ank
Hup kanjer!
 . 25,00