Ik wandel voor Hospicegroep Alphen-Nieuwkoop!

7 sponsoren steunen mij voor € 822,-
Cheyenne van Koert

Cheyenne van Koert

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Cheyenne?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Dit jaar zal ik de Vierdaagse voor de 3e keer gaan lopen. Mijn laatste keer was in 2014. Vanaf 2012 hebben mijn ouders, zusje en ik, afwisselend een aantal keer meegelopen. Dit jaar zal de allereerste keer zijn dat wij met het hele gezin gaan lopen. Vandaar dat wij dit een speciaal jaar vinden, en het extra speciaal willen maken met de Hospice als goed doel. Onze keuze voor dit goede doel was geen moeilijke, mijn moeder is al 2,5 jaar vrijwilligster bij de Hospice en heeft het nut en de noodzaak aan ons meegeven.

Bij de Hospice wordt de laatste zorg voor mensen die binnen 3 maanden zullen komen te overlijden, overgenomen van familie en vrienden. Dit zorgt ervoor dat betrokkenen meer van hun geliefden kunnen genieten en niet alleen maar bezig hoeven te zijn met zorgen. Daarnaast kunnen mensen hier rustig en waardig overlijden.

Meer over mij

Hallo allemaal,
Mijn naam is Cheyenne, ik ben 21 jaar oud en ga de Vierdaagse dit jaar voor de derde keer lopen. Ik loop niet alleen, maar neem mij moeder jongere zusje, moeder en (waarschijnlijk) vader mee.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Jumbo NIeuwkoop
Opbrengst flessenbonnenactie juli 2018. Zet hem op !!
 .424,00
Natasja en Edwin
Goed bezig!!!
 . 25,00
Leone
Zet \'m op kanjers!
 . 25,00
Gerard /Elvira Kazemier
Super veel plezier en super goed doel Fam van Koert
 . 20,00
Albert Heijn Nieuwkoop
 .233,00
Bloembollenactie
 . 75,00
Rob & Map
 . 20,00