Ik wandel voor Matchis !

8 sponsoren steunen mij voor € 155,-
Bert Peters

Bert Peters

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Bert?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ga voor de 9e keer. Ik mag 30, maar ga lekker de 40 km lopen. Het mooiste aan de 4 daagse is de saamhorigheid. Ik zeg wel eens dat de 4 daagse een beetje de samenleving weergeeft zoals ik die graag zou zien. Iedereen is gelijk en helpt elkaar!

Na een paar jaar voor dit fantastische doel gelopen te hebben wilde ik dit jaar een keer overslaan. Niet omdat ik het doel niet meer wilde steunen, maar omdat ik het vragen om geld een beetje beu was.

Natuurlijk weet ik hoe belangrijk het werk van Matchis is en natuurlijk hebben zij, door het blijven zoeken naar donoren, een belangrijke bijdrage geleverd aan het feit dat onze schoondochter Melissa nog in leven is en dat haar zoon en onze kleinzoon kan opgroeien met een vader én een moeder! Daar zijn we dankbaar voor.

Nu hebben we in onze omgeving weer te maken met de gruwelijke ziekte Leukemie. Weliswaar iets verder weg, maar niettemin hartverscheurend.

Laura, het 6 jarige dochtertje van een collega van Els, vecht inmiddels al 2 jaar tegen deze ziekte! Samen met haar vader, moeder, broertje en andere familieleden is ze dit gevecht aangegaan.

Het verhaal greep me aan! En daarom besloot ik om me toch weer aan te melden als sponsorloper voor Matchis!

Ik prijs mezelf gelukkig met 6 gezonde kleinkinderen waar ik enorm van geniet!
Daarom is dit een voor mij symbolisch steuntje in de rug voor Laura en haar familie. Dat is toch het minste wat ik kan doen.

Zoals Laura zijn er nog heel veel andere kinderen en volwassenen die getroffen zijn door deze ziekte! Hoe meer donoren, hoe meer kansen op genezing, hoe meer kansen op een leven zoals het hoort te zijn. Samen, als gezin, zoals Melissa, Bart en Stefan!


Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Ronald
40 km is € 40. Succes met de loop en top dat je je ook dit jaar weer hiervoor inzet
 . 40,00
Peter en Herma
heel veel wandelplezier gewenst voor dit zo belangrijke doel
 . 15,00
Koos van Wamel
Bert. We weten alle twee donders goed waarvoor je het doet
 . 10,00
Arno Dikhooff
Succes en veel sportief plezier, zowel tijdens de trainingen als tijdens de 4-Daagse. Stap na stap dichter bij het Goede Doel.
 . 20,00
Marjolijn
Ga er voor Bert!!!!
 . 15,00
Anneke
Kanjer, jij weet de puntjes op de i te zetten, dusse...
 . 15,00
Michiel Schipperheijn
S6 Bert
 . 15,00
Wim Slebus
 . 25,00