Ik wandel voor CHOG!

24 sponsoren steunen mij voor € 474,-
Alien Enting

Alien Enting

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Alien?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Dit is de eerste keer dat ik de vierdaagse loop. Het meedoen aan de vierdaagse komt voort uit een jarenlange wens om mee te doen. In 2016 leek het er nog op dat het nooit werkelijkheid zou kunnen worden. Simpelweg omdat ik nog maar 300 meter kon lopen.

Ik ben een van de duizenden vrouwen wereldwijd waarbij een bekkenbodemmatje (implantaat van polypropyleen) geplaatst is, zonder dat het door de wereldgezondheidsraad getest is. Dit heeft als gevolg gehad dat het is gaan woekeren in mijn lichaam. Uiteindelijk na jaren van ondraaglijke pijn en diverse problematiek, ben ik (deels) verlost van de gevolgen van het matje. Artsen van de Bergman kliniek in Bilthoven hebben zich om mij bekommerd en mij in het UMC Utrecht geopereerd. Tevens ben ik nog geruime tijd in behandeling geweest bij Bekkenfysiotherapiepraktijk Overwinning waar Sytske Lohof ook nog mijn stuit heeft recht gezet.

Hierna was het hard werken aan mijn herstel. Mijn conditie was 0 evenals mijn spierkracht. Nu na 3 jaar ben ik zover hersteld en getraind dat ik het aan durf om de vierdaagse te lopen! Eerlijk is eerlijk. Ik weet nog steeds niet tot hoeverre mijn lichaam het aan kan. 1 dag uitlopen moet mogelijk zijn. 2 dagen zal ook nog kunnen maar daarna is het onzeker. Natuurlijk ga ik er voor om de vierdaagse helemaal uit te lopen. Aan de training en voorbereiding zal het niet liggen. Mijn doel met deze actie is om te laten zien dat we geen slachtoffers hoeven te zijn van een medische fout maar overwinnaars.

Ik loop de vierdaagse samen met mijn beste maatje en steun en toeverlaat Gerda Idema. Zij loopt de vierdaagse voor de 3e keer en samen hebben we al heel wat kilometers getraind. Gerda heeft van heel dichtbij mee gemaakt hoe mijn proces is verlopen. Samen hopen we dan ook om de Via Gladiola te bereiken en het felbegeerde kruisje in ontvangst te nemen.

Het goede doel dat ik ondersteun is CHOG. Zij zetten zich in voor mensen die om wat voor reden dan ook, ondersteuning nodig hebben. Ik geloof dan ook dat ieder mens het verdient om geholpen en gezien te worden. CHOG bekommert zich om de medemens in Oost-Groningen en maakt dat mogelijk.

CHOG is een hulpverleningsinstelling in Oost-Groningen die mensen begeleid en ondersteunt middels begeleid (beschermd) wonen, ambulante begeleiding, dagbesteding ,werkprojecten, coaching en training. CHOG ondersteunt en biedt hulp bij verslaving(en), psychosociale problemen en/of verstandelijke beperking.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Gerben en Annie
Succes TOPPER!!
 . 25,00
Anoniem
Meer dan overwinnaars.....
 . 10,00
Anoniem
Kracht word zichtbaar in kwetsbaarheid. Meer dan Overwinnaar!!!!
 . 20,00
Corian
Super bezig!
 . 10,00
Marja Datema
Topper!
 .  5,00
Anoniem
Ga zo door
 .  5,00
Anoniem
Een mijlpaal!! De eerste veertiger heb je binnen.
 .  9,65
Jolanda
Succes, en wie weet komen we elkaar nog tegen in Nijmegen
 .  9,65
Anoniem
Veel succes.
 . 15,00
Fetsje
Succes topper!!
 . 25,00
fam.Dekker
veel succes en mooie dagen
 . 25,00
Evelien B
Veel succes Alien !!
 . 25,00
Nathalie
Je bent een topper hoe je zo doorzet!! Heel veel succes!!
 . 10,00
Anoniem
Respect voor je doorzettingsvermogen. Succes! Be blessed!
 . 25,00
Tamara
 . 15,00
Truida Hospers
Wens je heel veel succes , het gaat je vast lukken
 . 25,00
Fennie en Meindert Boet
Je kunt het je bent meet dan overwinnaar samen met Jezus
 . 25,00
Betty Sluik
Dapper hoor heel veel succes
 . 25,00
Gerda
Laiverd, samen gaan we het halen binnen!! Ik zie de Via Gladiola al
 . 50,00
Edwin Dekker
Je kunt het, ga ervoor !
 . 25,00
Matthijs
Gods zegen!
 . 25,00
Ria de Groot
Alien, ik vind je een topper en een (over)winnaar❤️
 . 25,00
Lute en Margje
Respect voor wat je doet meid. Je kunt het
 . 25,00
Anoniem
Jij kunt dit topper!
 . 15,00