Wij Wandelen voor een goed doel!

12 wandelaars en 308 sponsoren steunen 10 goede doelen voor € 5.775
#Vteam

#Vteam

Meer over team #Vteam

Het #Vteam bestaat uit de 100 jongste wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse. Zij laten zien dat kinderen meer te vertellen hebben dan de meeste volwassenen denken. Ze wandelen voor vriendschap, vrede en vrijheid en sommigen zamelen geld in voor een goed doel. De jeugd maakt het verschil!


Wij wandelen voor #Vteam

joey Sminia: Ik wandel voor Nederlandse vereniging voor Autisme NVA
Ik wandel voor Nederlandse vereniging voor Autisme NVA
joey Sminia Team #Vteam

Ik loop voor het nva (nederlandse vereninging voor autisme). Ik heb zelf autisme en hoop zo meer bekendheid te geven aan wat autisme is en waar ik tegenaan loop.
Verzameld bedrag
 1.070,30
vanja andrik: Ik wandel voor  Stichting Hidde
Ik wandel voor Stichting Hidde
vanja andrik Team #Vteam

Hallo ik ben Vanja Andrik. Ik ben 11 jaar en loop samen met #vteam de nijmeegse vierdaagse. En heb als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Hidde. Stichting Hidde is opgericht naar de wens van Hidde om iets te doen voor zijn lotgenoten, zieke kinderen met kanker. Hidde heeft CNL leukemie gehad en is hier middels een stamceltransplantatie aan geholpen. Na meerdere complicaties gaat het nu goed met hem. Hidde heeft de leukemie succesvol bestreden. Hidde gaf in de zomer van 2016 aan dat hij graag iets wilde doen voor andere zieke kinderen met kanker zoals hij; hiermee plantte hij een zaadje dat inmiddels is uitgegroeid tot een mooi initiatief: stichting hidde. Stichting Hidde maakt het voor gezinnen met een ernstig ziek kind mogelijk om een week in een ruime chalet vakantie te vieren. De Chalet is voor zes personen en is rolstoel toegankelijk, en van alle gemakken voorzien. Huisdieren zijn welkom. Stichting Hidde organiseert familiedagen met als doel ervaringen met andere ouders uit te wisselen of gewoon even op andere gedachten te komen. Dit allemaal geheel belangeloos. Ik steun stichting Hidde jij ook ??? Groetjes Vanja Andrik
Verzameld bedrag
  .950,60
Senna Baan: Ik wandel voor WereldWijd voor Kinderen
Ik wandel voor WereldWijd voor Kinderen
Senna Baan Team #Vteam

De stichting WWvK wil voor elk kind, overal op aarde, een liefdevol klimaat scheppen met volop ontwikkelingskansen. Zij legt zich toe op het verbeteren van voorzieningen zoals voeding, gezondheidszorg, onderwijs, speelmogelijkheden, sociale zekerheid en ondersteuning in de opvoeding. Voor ons zijn die voorzieningen er en wij vinden het belangrijk dat dat voor steeds meer kinderen gaat gelden. Daarom lopen wij voor WWvK. Help ons een mooi bedrag aan WWvK te kunnen overmaken. Groetjes, Jasper en Senna
Verzameld bedrag
  .591,95
Okke de Kruijff: Ik wandel voor Extending a Hand to Venezuela
Ik wandel voor Extending a Hand to Venezuela
Okke de Kruijff Team #Vteam

Okke heeft een goede vriend die uit Venezuela komt. Via hem en zijn Venezuelaanse familie horen wij over de verdrietige situatie in hun land, Het land is in crisis en de gezondheidszorg wordt hard getroffen. De ziekenhuizen kunnen geen patienten helpen omdat ze geen middelen hebben (geen injectie naalden, geen gazen , geen bloeddrukmeters etc). De apothekers hebben een tekort aan 90% van de medicijnen. Okke wandelt in vrijheid en goede gezondheid en dat is aan alle kinderen in de wereld gegund! Graag geven we een helpende hand aan Venezuela!
Verzameld bedrag
  .591,95
Lenneke De Mon: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Lenneke De Mon Team #Vteam

Kinderkanker moet de wereld uit zodat kinderen fijn kunnen leven en spelen.
Verzameld bedrag
  .578,95
Jeroen Wennekes: Ik wandel voor Kindercorrespondent
Ik wandel voor Kindercorrespondent
Jeroen Wennekes Team #Vteam

De Kindercorrespondent laat kinderen hun verhaal vertellen. In de media, maar ook voor bedrijven en organisaties. Kinderen kijken anders naar de wereld dan volwassenen. Ze hebben eigen visies en oplossingen. In onze maatschappij gaat het dagelijks óver kinderen, te weinig wordt er mét hen gepraat. Het #Vteam is een initiatief van De Kindercorrespondent. Dit team bestaat uit 100 kinderen die voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Ik zit ook in het #Vteam. Als groep zijn wij ambassadeurs voor vriendschap, vrede en vrijheid. Wij laten zien dat we verschil maken, daarom zijn wij het #Vteam.
Verzameld bedrag
  .413,30
Anoek Heemskerk: Ik wandel voor STICHTING DIERENHOSPITAAL EN AMBULANCEDIENST ’S-GRAVENHAGE EN OMSTREKEN
Ik wandel voor STICHTING DIERENHOSPITAAL EN AMBULANCEDIENST ’S-GRAVENHAGE EN OMSTREKEN
Anoek Heemskerk Team #Vteam

Ik heb de dierenambulance Den Haag e.o. als goed doel gekozen omdat ik heel graag voor de dieren in actie wil komen! Ik vind het vreselijk dat er dieren worden mishandeld. Daarom vind ik het heel belangrijk dat ze geholpen worden. De dierenambulance doet dat werk. Ik ben een ENORME dierenliefhebber. Ik respecteer het werk ook heel erg wat de mensen van de dierenambulance doen. Het geld gaat natuurlijk naar de dieren. Ze rijden in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar, Den Haag en Rijswijk. Ik heb ook zelf dieren geholpen door De Dierenambulance Den Haag te bellen. Deze dieren heb ik geholpen: een egeltje die in een klem vast kwam te zitten, twee vogeltjes en een kat!
Verzameld bedrag
  .394,65
Hanin ata: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Hanin ata Team #Vteam

Omdat ik onderzoeken voor vrouwenkanker heel belangrijk vindt en ik ken een paar mensen die kanker hadden en gelukkig zijn ze allemaal genezen door zo'n soort onderzoeken . en een van hun is mijn begelijder met het vierdaagse .
Verzameld bedrag
  .344,30
Sam Kuster: Ik wandel voor Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK)
Ik wandel voor Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK)
Sam Kuster Team #Vteam

Ik wil graag lopen voor de kanjerketting om zo te een beetje troost te kunnen geven aan kinderen met kanker en zodat zij hun verhaal ook met anderen kunnen delen. Een kanjerketting vertelt een verhaal en maakt dit begrijpelijk. Toen ik in groep 2 zat had een klasgenootje van mij kanker, ook nu zit er een kind met kanker bij mij op school, het is dus dichterbij dan het soms lijkt. Mijn lievelingsboek en film is Achtstegroepers huilen niet en hierin laten ze goed zien wat de kanjerketting is, ik zou het fijn vinden als ik op deze manier iets voor kinderen met kanker kan doen!
Verzameld bedrag
  .319,65
Seb Slaats: Ik wandel voor Buitenfonds voor Staatsbosbeheer
Ik wandel voor Buitenfonds voor Staatsbosbeheer
Seb Slaats Team #Vteam

Hoi allemaal, Ik ben Seb, 11 jaar en loop voor het eerst de vierdaagse mee. Omdat ik zo van de natuur hou sponsor ik het Buitenfonds voor Staatsbosbeheer. Tijdens het oefenen voor de vierdaagse loop ik nog meer in de natuur dan normaal. Omdat meer mensen moeten weten wat er allemaal leeft, bloeit en groeit loop ik hier graag voor. Hopelijk zijn meer mensen er dan ook voorzichtiger voor. Boswachter Thijmen wil in het nieuwe bezoekerscentrum de onderwaterwereld van de Waal tot leven brengen, zodat hij kinderen en volwassenen kan laten zien hoe de natuur er onder water uit ziet. Daarnaast zullen er ook allerlei excursies in het gebied rond de Waal (rivier en uiterwaarden) georganiseerd worden. Ik ga ruim 120 km lopen voor dit mooie doel. Gaan jullie mij steunen? Klik dan op de button "sponsor mij".
Verzameld bedrag
  .214,30
Tako Rietveld: Ik wandel voor Kindercorrespondent
Ik wandel voor Kindercorrespondent
Tako Rietveld Team #Vteam

Verzameld bedrag
  .165,00
Famke Doornbosch: Ik wandel voor Buitenfonds voor Staatsbosbeheer
Ik wandel voor Buitenfonds voor Staatsbosbeheer
Famke Doornbosch Team #Vteam

Ik vind het erg belangrijk dat iedereen kan genieten van de natuur. Op deze manier kunnen mensen die zelf de natuur niet in kunnen, bijvoorbeeld door een handicap, toch kijken naar de vissen (in het nieuw te bouwen aquarium). Boswachter Thijmen wil in het nieuwe bezoekerscentrum de onderwaterwereld van de Waal te leven brengen, zodat hij kan laten zien hoe de natuur er onder water uit ziet. Daarnaast zullen er ook allerlei excursies in het gebied rond de Waal (rivier en uiterwaarden) georganiseerd worden
Verzameld bedrag
  .140,00