T

Team Zonnebloem Zeewolde

Zorgen dat iedereen mee kan doen
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (138%)

De Zonnebloem (Zeewolde) is er voor iedereen vanaf 18 jaar die door ziekte, handicap of hoge leeftijd fysiek beperkt is en daardoor in een sociaal isolement dreigt te raken. Het contact tussen mensen is het kloppend hart van de Zonnebloem. Het leven met elkaar delen, naar de ander luisteren en samen leuke dingen doen. Ongeacht geslacht, leeftijd, huidskleur of geloofsovertuiging.

Veel mensen die de Nijmeegse Vierdaagse lopen doen dat voor een goed doel. Dat zo veel mensen zich betrokken voelen, inspireerde ook ons. Wij lopen daarbij graag voor een lokale organisatie waar wij een persoonlijke binding mee hebben. Wij dagen onszelf uit de vier keer veertig kilometer te lopen en zelf voor elke kilometer die we afleggen een bedrag aan de Zonnebloem in Zeewolde te schenken. Doet u mee?

We willen specifiek geld bijeenlopen voor het organiseren van een uitje voor de meest kwetsbare deelnemers. Hiervoor is speciaal vervoer noodzakelijk.

Met deze pagina willen we daarnaast graag aandacht geven aan het goede werk van de Zonnebloem organisatie in Zeewolde en ook anderen inspireren, in wat voor vorm dan ook, iets bij te dragen aan de mensen om je heen.

Hartstikke Bedankt Zonnebloem Zeewolde!
Anneke & Jurn

Bekijk alle
€ 50 30-08-2023 | 11:19
€ 60 24-07-2023 | 11:01 een mooi en goed doel dat bijdrage levert dat iedereen mee kan doen!
€ 20 22-07-2023 | 18:34 Jacobs reünie
€ 100 22-07-2023 | 15:45 sponsorlopers geweldige prestatie hebben jullie geleverd top! ook wij steunen graag dit mooie Zonnebloem doel zodat iedereen mee kan doen.
€ 25 22-07-2023 | 11:36
Bekijk alle

You Never Walk Alone

22-07-2023 | 11:29 Overal is er muziek langs het parcours. Er zijn DJs, bandjes en mensen zetten hun eigen stereo om zeven uur s’ ochtends al buiten. De wandelaars zingen en klappen mee. Daarnaast dragen veel mensen ter motivatie hun favoriete muziek bij zich. De militairen zingen hun eigen marsliedjes. Eén liedje moet toch gelden als het volkslied van de vierdaagse: Lee Towers met “You Never Walk Alone”. Een liedje dat natuurlijk heel goed past bij de Vierdaags, maar ook voor wat de Zonnebloem doet. Iedereen hoort erbij en laten we ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen.
Lees meer