Team Sociaal Twente

Omdat elk kind en elk gezin een vakantie verdient!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.550 (180%)

Wij wandelen voor Sociaal Twente. Sociaal Twente organiseert jaarlijks geheel verzorgde vakanties voor kwetsbare Twentse gezinnen die anders niet op vakantie kunnen. Dankzij dit mooie initiatief kijken elk jaar een aantal Twentse gezinnen met kinderen voor het eerst weer met plezier uit naar de zomervakantie. Sociaal Twente organiseert voor hen een volledige verzorgde week om even alles te vergeten. Een week van meedoen, van uitstapjes, van lekker eten, van verwennen en van fijne herinneringen. En vooral: even geen zorgen! Sociaal Twente werkt 100% op vrijwillige basis en is alleen mogelijk dankzij donaties van mensen en bedrijven die deze gezinnen een warm hart toedragen.

Waarom we dit doen
Wij, Femke Braakhuis en Boudewijn Kamphuis, zijn wandelfanaten. Vorige zomer waren we op wandelvakantie in Schotland. Eenmaal thuis vertelden we natuurlijk uitgebreid over onze kilometerslange tochten. En toen werden onze ouders en vrienden ook enthousiast. Lang verhaal kort; we lopen nu met zijn achten de vierdaagse. Femke’s ouders en broer, Boudewijns moeder en zus en een vriend lopen nu ook mee. Omdat het enorm motiveert om als team voor een doel te lopen, wij weten hoe fijn het is om met je gezin op pad te zijn en we dat ook anderen gunnen, lopen wij voor Sociaal Twente.

Ons team
Wij zijn Mark Braakhuis, Heidi Braakhuis, Rick Braakhuis, Femke Braakhuis, Ilse Kamphuis, Mariecke Kamphuis, Boudewijn Kamphuis en Wouter Oude Hergelink. Wij lopen de wandelvierdaagse voor Sociaal Twente, want wij gunnen elk kind en elk gezin een fijne vakantie. Jij ook? Steun ons dan!

Wil jij ons, maar vooral sociaal Twente steunen?
Als je ons - maar vooral Sociaal Twente - wilt steunen, druk dan op de doneerknop hieronder. Zo maken we het samen geluksmomenten mogelijk voor een aantal gezinnen en kinderen in het mooie Twente. Elke euro die we ophalen, gaat rechtstreeks naar de Stichting.

Meer weten over Sociaal Twente? Kijk op www.sociaaltwente.nl

Bekijk alle
€ 15 24-08-2023 | 18:53
€ 136,95 25-07-2023 | 10:55
€ 100 19-07-2023 | 08:55 Goede actie van de Familie Kamphuis en Braakhuis
€ 10 17-07-2023 | 21:18
€ 10 17-07-2023 | 21:12