Wij Wandelen voor een goed doel!

2 wandelaars en 104 sponsoren steunen 1 goede doelen voor € 2.388
Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum: Vruchtbaarheidsbehoud voor meisjes met kinderkanker!

Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum: Vruchtbaarheidsbehoud voor meisjes met kinderkanker!

Meer over team Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum: Vruchtbaarheidsbehoud voor meisjes met kinderkanker!

Wij gaan samen voor 100%: ieder 161,2 km (dus samen 322,4 km) lopen, vóór kinderen, tégen onvruchtbaarheid door kanker! Helpt u mee?


Wij wandelen voor Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum: Vruchtbaarheidsbehoud voor meisjes met kinderkanker!

Marianne van der Perk-van Denzel: Ik wandel voor Stichting Steun het Prinses Maxima Centrum: Vruchtbaarheidsbehoud voor meisjes met kinderkanker!
Ik wandel voor Stichting Steun het Prinses Maxima Centrum: Vruchtbaarheidsbehoud voor meisjes met kinderkanker!
Marianne van der Perk-van Denzel Team Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum: Vruchtbaarheidsbehoud voor meisjes met kinderkanker!

Prinses Máxima Centrum: Wij gaan altijd voor 100%: vóór kinderen, tégen kanker. Gelukkig is de overleving van kinderkanker tegenwoordig steeds beter en genezen 70% van de kinderen met kinderkanker door de intensieve behandelingen. Deze behandelingen hebben helaas als nadeel dat ze veel bijwerkingen of vervelende gevolgen voor later hebben. Een van die gevolgen is dat de vruchtbaarheid door de chemotherapie of bestraling verslechterd en dat veel kinderen onvruchtbaar zijn na de behandeling. In het Prinses Máxima Centrum doen we onderzoek naar mogelijkheden om de vruchtbaarheid te kunnen behouden! Bij meisjes met kanker is het invriezen van een eierstok vaak de enige manier om later nog zelf kinderen te kunnen krijgen, maar daar is geld voor nodig! Als arts-onderzoeker van het Prinses Máxima Centrum ziet mijn dochter hoe belangrijk dit is en wil ik samen met mijn dochter geld ophalen om deze behandeling voor meisjes met kanker mogelijk te maken, door mee te lopen met de Nijmeegse vierdaagse. Wij vinden het belangrijk dat meisjes na het overleven van kanker, niet ook nog de teleurstelling van onvruchtbaar zijn, moeten meemaken. Dus help ons dit mogelijk te maken door dit doel te steunen en te doneren! Ik ga met mijn dochter voor 100%: ieder 161,2 km (dus samen 322,4 km) lopen, vóór kinderen, tégen onvruchtbaarheid door kanker! Helpt u mee? Alvast hartelijk bedankt!
Verzameld bedrag
 1.203,95
Madeleine van der Perk: Ik wandel voor Stichting Steun het Prinses Maxima Centrum: Vruchtbaarheidsbehoud voor meisjes met kinderkanker!
Ik wandel voor Stichting Steun het Prinses Maxima Centrum: Vruchtbaarheidsbehoud voor meisjes met kinderkanker!
Madeleine van der Perk Team Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum: Vruchtbaarheidsbehoud voor meisjes met kinderkanker!

Prinses Máxima Centrum: Wij gaan altijd voor 100%: vóór kinderen, tégen kanker. Gelukkig is de overleving van kinderkanker tegenwoordig steeds beter en genezen 70% van de kinderen met kinderkanker door de intensieve behandelingen. Deze behandelingen hebben helaas als nadeel dat ze veel bijwerkingen of vervelende gevolgen voor later hebben. Een van die gevolgen is dat de vruchtbaarheid door de chemotherapie of bestraling verslechterd en dat veel kinderen onvruchtbaar zijn na de behandeling. In het Prinses Máxima Centrum doen we onderzoek naar mogelijkheden om de vruchtbaarheid te kunnen behouden! Bij meisjes met kanker is het invriezen van een eierstok vaak de enige manier om later nog zelf kinderen te kunnen krijgen, maar daar is geld voor nodig! Als arts-onderzoeker van het Prinses Máxima Centrum zie ik hoe belangrijk dit is en wil ik samen met mijn moeder geld ophalen om deze behandeling voor meisjes met kanker mogelijk te maken, door mee te lopen met de Nijmeegse vierdaagse. Wij vinden het belangrijk dat meisjes na het overleven van kanker, niet ook nog de teleurstelling van onvruchtbaar zijn, moeten meemaken. Dus help ons dit mogelijk te maken door dit doel te steunen en te doneren! Ik ga met mijn moeder voor 100%: ieder 161,2 km (dus samen 322,4 km) lopen, vóór kinderen, tégen onvruchtbaarheid door kanker! Helpt u mee? Alvast hartelijk bedankt!
Verzameld bedrag
 1.184,30