Wij Wandelen voor een goed doel!

3 wandelaars en 70 sponsoren steunen 1 goede doelen voor € 1.522
Samen sterk tegen dementie!

Samen sterk tegen dementie!

Meer over team Samen sterk tegen dementie!

Op deze zaterdag voor de Vierdaagse is het precies 1 jaar geleden dat we Peter, papa, echtgenoot, zwager en nog zoveel meer, verloren na een lange afscheidsweg door dementie. Op de donderdag van de vierdaagse is hij begraven. Dit alles terwijl hij zelf 35 keer de vierdaagse heeft gelopen, waarbij wij hem de laatste 2 keer hebben begeleid. Voor ons zijn de ziekte, Peter en de vierdaagse dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het gaat hoe dan ook een vreselijk bijzondere vierdaagse worden met diepte en hoogte punten in gedachtenis van Peter. Samen met mijn moeder en tante brengen we hem weer die finish over! Voor altijd in ons hart!


Wij wandelen voor Samen sterk tegen dementie!

annique holleman: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
annique holleman Team Samen sterk tegen dementie!

Op deze zaterdag voor de Vierdaagse is het precies 1 jaar geleden dat ik mijn vader verloor na een lange afscheidsweg door dementie. Op de donderdag van de vierdaagse is hij begraven. Dit terwijl hij zelf 35 keer de vierdaagse heeft gelopen, waarbij ik hem de laatste 2 keer hebben begeleid. Voor mij zijn de ziekte, mijn vader en de vierdaagse dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het gaat hoe dan ook een vreselijk bijzondere vierdaagse worden met diepte en hoogte punten in gedachtenis van papa. Samen met mijn moeder en tante brengen we hem weer die finish over! Voor altijd in ons hart!
Verzameld bedrag
  .852,00
Marianne Holleman: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Marianne Holleman Team Samen sterk tegen dementie!

Helaas heb ik de ziekte dementie van dichtbij meegemaakt. Acht jaar lang ben ik mantelzorgster geweest voor mijn man, Peter. Hierbij heb ik mijn man ook begeleid tijdens zijn laatste Vierdaagse. 35 keer heeft hij kunnen lopen en hierna liet de ziekte het helaas niet meer toe. Ookal hebben we er altijd het beste van gemaakt en hebben we stiekem toch ook nog veel kunnen lachen, het is en blijft een vreselijke ziekte die ik niemand toe wens. Daarom maak ik me nu nog steeds graag sterk voor deze ziekte zodat er hopelijk ooit een einde aan kan komen.
Verzameld bedrag
  .415,00
Gerrie Holleman: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Gerrie Holleman Team Samen sterk tegen dementie!

Dit jaar loop ik voor de 5e keer de vierdaagse en wil ik wandelen voor het goede doel Alzheimer. Mijn zwager, Peter, is namelijk vorig jaar 14 juli, de vrijdag voor de vierdaagse overleden. Het gezin van Peter, zijn broer zussen zwagers en ik hebben veel verdriet omdat hij aan FTD is overleden. Het is zo erg dat hij zijn kleinkinderen niet ziet opgroeien. Als ik de vierdaagse dit jaar weer uitloop en een bloemetje verdien. Wilt u dan overwegen om inplaats daarvan een klein bedrag te doneren. Zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar ziekte dementie.
Verzameld bedrag
  .255,00