Migraine Mavericks

Wandelen voor verlichting: Steun de Migraine Mavericks!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (110%)

De impact van ernstige hoofdpijnaandoeningen, zoals migraine, aangezichtspijn en clusterhoofdpijn, op het leven van mensen is enorm. De vrouw van teamlid Eugene heeft er al jaren last van. Het vinden van de juiste behandelingen is een voortdurende zoektocht. Gelukkig hebben ze ongelooflijk veel hulp en steun ontvangen van Hoofdpijnnet. Ze hebben hen voorzien van waardevolle adviezen, extra informatie en belangrijk lotgenotencontact.

Het is een plek waar mensen met hoofdpijn en migraine elkaar kunnen vinden, begrijpen en ondersteunen. Bovendien speelt Hoofdpijnnet een cruciale rol bij het behartigen van de belangen van patiënten, met name als het gaat om toegang tot nieuwe medicijnen.

Als vrijwilliger bij deze vereniging is Eugene getuige geweest van de positieve impact die Hoofdpijnnet heeft op het leven van zoveel mensen. "Daarom loop ik graag geld bij elkaar, zodat we samen zoveel mogelijk activiteiten kunnen ondernemen en de ondersteuning kunnen bieden die zo hard nodig is", zegt Eugene.

Jouw steun kan het verschil maken in het leven van mensen die dagelijks met hoofdpijn en migraine worstelen. Doe met ons mee en help ons om hoop, kracht en verlichting te brengen aan hen die het zo hard nodig hebben!

Bekijk alle
€ 25 25-07-2023 | 06:01 Omdat ik weer hoe heftig hoofdpijn kan zijn. En ik super trots ben op mensen zoals Eugene dat ze dit soort initiatieven nemen om hoofdpijnnet onder de aandacht te brengen.
€ 10 21-07-2023 | 19:44
€ 35 21-07-2023 | 17:51 "Belofte maakt schuld" Je hebt hem helemaal uitgelopen.... Een dijk van een prestatie Marjon !!
€ 10 21-07-2023 | 17:35
€ 25 21-07-2023 | 08:34 Ik ben 24 jaar en lijd al 5 jaar aan chronische spanningshoofdpijn of mogelijk NDPH. De impact is enorm. Ik hoop dat dit een verschil kan maken in kwaliteit van leven voor mij en anderen.
Bekijk alle

Een Inspirerend Oefenweekend in Zuid-Limburg - Bedankt, Donateurs!

26-06-2023 | 21:56 Beste vrienden en donateurs, Afgelopen weekend hebben we genoten van een avontuurlijk oefenweekend in het prachtige Zuid-Limburg! Als de Migraine Mavericks hebben we de afgelopen dagen de meest pittoreske paden bewandeld, genoten van adembenemende zonsopkomsten en het betoverende landschap.  Op zaterdag begonnen we vol energie aan onze tocht vanuit Bemelen. De route voerde ons langs de schilderachtige dorpjes Oud Valkenburg, Schin op Geul en Wijlre. We trotseerden de uitdagende Cauberg en Keutenberg en zetten door naar Margraten, om vervolgens met voldoening terug te keren naar ons vertrekpunt. Op zondag vervolgden we onze wandeling over karakteristieke grindwegen, die ons door de weelderige weilanden leidden via de dorpjes Sint Geertruid, Banholt en Margraten. Ondanks de warmte en de moeilijke omstandigheden hebben we alle wandelkilometers tot een goed einde gebracht! We willen deze gelegenheid ook aangrijpen om onze donateurs te bedanken. Jullie gulle bijdragen hebben ons niet alleen gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan, maar ook om ons in te zetten voor Hoofdpijnnet en het waardevolle werk dat zij verrichten. Jullie donaties maken een verschil en helpen om hoop en verlichting te brengen aan degenen die lijden aan hoofdpijn, migraine en aangezichtspijn. Als de Migraine Mavericks zijn we klaar voor de Vierdaagse van Nijmegen. We hebben onszelf getest, zowel fysiek als mentaal, en we hebben vertrouwen in een goede uitkomst! Nogmaals, mede namens Hoofdpijnnet, willen we jullie bedanken voor jullie genereuze steun. Samen maken we een verschil! Groeten, de Migraine Mavericks
Lees meer