K

KNGF-geleidehonden

Stoute (wandel) schoenen
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal ā‚¬Ā 1.000 (2%)

Sponsorloop Nijmeegse Vierdaagse voor KNGF-geleidehondenšŸ¦®
Sandra en Margaret gaan hun best doen om het KNGF-geleidehonden te steunen door geld in te zamelen voor de geleidehonden in opleiding, tijdens de Nijmeegse vierdaagse waar zij 40 km per dag gaan lopen!
Sandra is als puppypleeggezin al jaren vrijwilliger om deze jonge studenten de basistraining te geven om uit te groeien tot een volwaardige geleidehond.
Margaret daarentegen, is geleidehond gebruiker en ervaart haar vrijheid wanneer ze met haar hond zelfstandig overal naartoe gaat.
Een kostbaar bezit en een geweldig gevoel van vrijheid, aldus Margaret. Sandra word helemaal blij wanneer haar ā€œpuppyā€œ opgroeit en in Amstelveen de opleiding gaat doen.
Een deel van de kosten, van deze honden, wordt vergoed door de zorgverzekeraar, maar dat bedrag is niet toereikend! Sandra en Margaret hebben dus de stoute (wandel) schoenen aangetrokken om geld op te halenĀ  om potentiĆ«le (blinden)geleidehond gebruikers blij te maken, evenals degene die op een vervangende hond wachten.
Draagt u het KNGF-geleidehonden ook een warm hart toe, sponsor Sandra en Margaret tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en geef hun schoenen de vleugels om een prachtig geldbedrag binnen te halen.šŸ˜

Bekijk alle
ā‚¬Ā 10 15-04-2023 | 08:05
ā‚¬Ā 10 07-04-2023 | 14:57 Ik heb jaren geleden een KNGF geleide hond gesponsord en de foto van de hond die ik gesponsord hebt hangt nog steeds in mijn woonkamer.