Gijs en Conny

Make a Child Happy
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 6.000 (94%)

Wij, Gijs en Conny, gaan de uitdaging aan om tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 4x 50 km te lopen.
We hebben er onwijs veel zin in en kijken erg uit naar deze week. Het maakt ons gewoon ‘happy’.
Wij koppelen de Nijmeegse Vierdaagse graag aan een goed doel en willen er zo voor zorgen, dat wij kinderen ook zo’n heerlijk ‘happy’ gevoel kunnen geven.
Er zijn helaas namelijk genoeg kinderen in onze directe omgeving, die door omstandigheden niet in de (financiële) gelegenheid zijn om op vakantie te gaan of bijvoorbeeld hun verjaardagsfeestje te vieren. Deze kinderen hebben niet om deze situatie gevraagd.
Wij willen graag geld ophalen, zodat de stichting ‘Make a Child Happy’ kwetsbare kinderen om ons heen, die een steuntje goed kunnen gebruiken, kan helpen.
Deze stichting doet dit door deze kinderen het volgende aan te bieden: een kindervakantie op Kaageiland, Sinterklaascadeautje, met het gezin één week op vakantie, dagje uit met het gezin, Pilot Project Talent of een verjaardagsfeestje organiseren. Hoe fijn is het om even zorgeloos kind te zijn, om te kunnen dromen, lachen, spelen en genieten.

En daar doen wij deze sponsoractie voor!
Stichting ‘Make a Child Happy’ Haarlemmermeer werkt uitsluitend met vrijwilligers.
De slogan van de stichting is “Elk kind heeft een kampioen nodig om de armoede te kunnen dragen”
Zou u/jij die kampioen willen zijn?
Doneer alstublieft en maak kinderen gelukkig!!

Bij voorbaat dank!

Dikke kus,
Gijs en Conny

NB: Interesse in de Stichting Make a Child Happy?
Bezoek de website: www.makeachildhappy.nl

Bekijk alle
€ 25 17-07-2023 | 21:39
€ 10 17-07-2023 | 15:39
€ 25 16-07-2023 | 10:40
€ 10 16-07-2023 | 10:14
€ 50 11-07-2023 | 06:20
Bekijk alle

Dag 4

21-07-2023 | 22:56 Beste allemaal, Vandaag een spannende dag, voor de laatste keer naar de wedren en ons best doen om de finish zonder problemen te halen. Natuurlijk weer om 2.15 uur uit de veren, voeten vertroetelen, ontbijten, lunch klaarmaken en om 3.36 uur met de bus naar de wedren. Het is elke keer weer een fantastische belevenis om van start te gaan. Alle uitgaanders hebben nog lang geen zin om naar bed te gaan en zij joelen ons uit en wensen ons zeer luidruchtig succes. Zo enorm leuk, dat kunnen wij niet vertellen, dat moet je gewoon zelf beleven. Het eerste deel van de route was hetzelfde als gisteren en voerde ons nu via Malden naar Nederasselt. Hier staken wij de Maas over en gingen via Grave, Gassel, Beers en Vianen naar Cuijk. Weer veel mensen langs de wegen en in de dorpen, die ons aanmoedigden en zoveel enhousiast zingende politieagenten en militairen. Dit maakt de Nijmeegse Vierdaagse toch wel tot iets heel speciaals. Eenmaal door Cuijk heen liepen wij over een speciaal voor de vierdaagse aangelegde pantonbrug naar de overzijde van de Maas. Via Mook en Malden bereikten wij de beroemde Via Gadiola. Het weer was geweldig. De regenbuitjes in de middag brachten naast regen ook veel verkoeling. Ook op de Via Galdiola enorm veel enthousiaste dansende mensen, veel muziek en een fantastische uitzinnige sfeer. Hoe leuk is dat!!! Je voeten moeten de afstand overbruggen, maar de steun die je van de menigte krijgt is echt overweldigend. We hebben onwijs genoten van het laatste stuk, zeker ook, omdat er familie en vrienden waren, die ons binnen kwamen halen. Zo hartverwarmend! En dan daarna een lekkere borrel met elkaar! De Nijmeegse Vierdaagse kan niet zo fantastisch zijn, als er niet zo enorm veel gemotiveerde vrijwilligers zouden zijn. Zonder deze mensen zou zo'n evenement er gewoon niet kunnen zijn. Altijd vriendelijk, behulpzaam en geduldig van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Heel veel dank aan alle vrijwilligers! En dan nog even een speciaal bericht voor de lezer van deze blog: Fijn, dat u ons gesteund hebt door met ons mee te leven en door ons goede doel 'Make a child happy' financieel te ondersteunen. Tot nu toe hebben wij al een bedrag van €  5690,-  opgehaald. Fantastisch toch!! Wij zijn blij, dat kinderen door uw gave ook uit kunnen kijken naar een fijne vakantie, want alleen al het vooruitzicht op zo'n vakantie geeft al veel voorpret. En wij kunnen het weten, want wij hebben zelf al heel  veel voorpret gehad vanaf februari, toen we ons inschreven voor de vierdaagse.  De Nijmeegse Vierdaagse is echt fantastisch, plaats dit evenement op je 'to do' lijst! ZO LEUK! Dit is de laatste blog van de vierdaagse. Bedankt voor het lezen. Groetjes, Gijs en Conny NB: Op de foto bij de finish  staan wij met onze wandelmaatjes Irma en Yvonne. Met elkaar hebben wij 5 fantasche dagen in Nijmegen beleefd.
Lees meer