Fleur & Lisanne

Lisanne en Fleur wandelen voor Unicef
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 600 (117%)

Lieve vrienden, familie, kennissen, geïnteresseerde,

Wij, Lisanne en Fleur, willen aankomende zomer graag de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Dit begon niet serieus, maar inmiddels zijn we fanatiek elke week aan het trainen! Naast huisgenoten en studiegenoten zijn we inmiddels ook enthousiaste wandelmaatjes geworden en hoewel het soms zwaar is, zijn we gemotiveerd en weten we zeker dat we een mooie prestatie neer gaan zetten. Maar toen dachten we: hoe kunnen we de prestatie van de Vierdaagse wandelen nog beter maken? 

Als we de Vierdaagse wandelen, willen we dit niet voor onszelf doen. Als we anderen hiermee kunnen helpen, is dat een mooiere prestatie dan enkel het behalen van de 160km. Daarom wandelen wij voor Unicef. Wil jij ook jouw steentje bijdragen door een bedrag te doneren? Dan zullen wij ons 100% inzetten om de Vierdaagse met succes uit te wandelen.

Voor vragen weet je ons te vinden! 

Bekijk alle
€ 10 21-07-2023 | 17:14
€ 10 21-07-2023 | 15:53
€ 5 21-07-2023 | 11:40
€ 25 20-07-2023 | 17:00
€ 10 18-07-2023 | 17:11
Bekijk alle

11 maart 2023: 27 km

11-03-2023 | 16:19 Vandaag stond een lange tocht op de planning: 25 kilometer. Na een aantal keer 20km wandelen, werd één uitdaging steeds duidelijker: Hoe wandel je als je zo ver wandelt? Dit keer hadden we een wandelroute van 25,7km uitgezet via wandelknooppunten. Ooit hebben Lisanne en ik gefietst op knooppunten en dat was toentertijd goed bevallen, dus we dachten, waarom niet ook wandelend?  Het eerste knooppunt was gelukkig dichtbij huis. Met een tas met water, pannenkoeken (die ik de avond van tevoren had staan bakken), belegde broodjes, vuilniszakken om op te zitten als de bankjes nat waren en onze wandelschoenen, gingen we op pad. Het vinden van de pijlen om van knooppunt naar knooppunt te komen, bleek lastiger dan gedacht, tot bleek dat ze vaak aan lantaarnpalen vast zaten. Als we dan eindelijk bij een knooppunt waren (zoals te zien op onderstaande foto, een van de knooppunten bij de Maarsseveense Plassen), waren we altijd weer enorm blij en gemotiveerd om tot de volgende te komen.  Na zo'n 15km vonden we het wel tijd voor een kwartiertje pauze. We waren inmiddels aangekomen bij de Maarsseveense Plassen en hadden wel zin in een broodje. Met een mooi uitzicht gingen we lekker een kwartiertje zitten. We hadden inmiddels al lang onze jas uit gedaan. Ondanks dat het gisteren enorm sneeuwde, scheen vandaag de zon en konden we na een kilometer of drie al onze jas uitdoen!     Na onze pauze moesten we nog zo'n 9.5km volgens planning. Dat moest te doen zijn! Onze benen deden steeds meer pijn maar het goede weer en goede gezelschap hielp enorm. We zijn nog een aantal keer de verkeerde kant op gelopen (die pijltjes zijn niet altijd goed te vinden!) maar uiteindelijk zagen we het provinciehuis in de verte! We zongen nog wat liedjes, luisterden een podcast over Zuid-Afrika (al gooide de drukke weg een beetje roet in het eten) en vol goede moed maakten we de laatste kilometers af. Uiteindelijk bleek dat onze route net iets te ver was, maar zelfs deze extra twee kilometer konden we prima afmaken. Uiteraard waren we erg blij toen we thuis waren, maar vooral trots dat we deze (bijna) 27km hebben kunnen volbrengen. Het is pas maart en we hebben nu al de 27km aangetikt. Dat belooft nog veel goeds voor de komende maanden.  - Fleur
Lees meer