Wij Wandelen voor een goed doel!

4 wandelaars en 100 sponsoren steunen 1 goede doelen voor € 2.380
Famiglia

Famiglia

Meer over team Famiglia

Joris en Egbert Haver (Broers) hebben dezelfde aandoening aan de alvleesklier, Joris is als gevolg hiervan ook nog suikerpatiënt. Tevens is Joyce Haver (Zus) gediagnosticeerd met Endometriose, waar veel darmproblemen bij komen kijken. Op deze manier hopen we als broers, zus & zwager iets terug te kunnen doen voor de MDL stichting, die middels deze opbrengsten (meer) onderzoeken kan doen die veel voor ons kunnen betekenen.


Wij wandelen voor Famiglia

Egbert Haver: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Egbert Haver Team Famiglia

In onze familie zijn er een aantal mensen die een aandoening hebben aan de alvleesklier. Mijn broertje en ik zijn hiervan een wandelend(letterlijk) voorbeeld. Beiden hebben wij een chronische aandoening die voorkomt uit het gen wat in onze familie middels erfelijkheid is overgedragen. Middels deze weg wilen we een bijdrage leveren aan de onderzoeken die de MDL-Stichting doet voor de alvleesklier voor mij en mijn familie.
Verzameld bedrag
 1.680,30
Joris Haver: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Joris Haver Team Famiglia

In onze familie zijn er een aantal mensen die een aandoening hebben aan de alvleesklier. Mijn broer en ik zijn hiervan een wandelend(letterlijk) voorbeeld. Beiden hebben wij een chronische aandoening die voorkomt uit het gen wat in onze familie middels erfelijkheid is overgedragen. Middels deze weg wilen we een bijdrage leveren aan de onderzoeken die de MDL-Stichting doet voor de alvleesklier voor mij en mijn familie.
Verzameld bedrag
  .335,00
Joyce Haver: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Joyce Haver Team Famiglia

Ik kom in actie omdat mijn beide broers een zeldzame chronische aandoening aan hun alvleesklier hebben. Na een hele heftige periode waarin deze aandoening zich aandiende hebben zij hun leven drastische moeten aanpassen. Nu hebben zij dagelijks last van verschillende ongemakken (o.a. pijn en suikerziekte) waar zij niet meer van af komen. Daarnaast heb ik zelf rond de zelfde periode de diagnose gehad voor de chronische ziekte Endometriose. Dit is een veel voorkomende ziekte waarbij men er gemiddeld 11 jaar over doet om de diagnose te stellen. Hier spelen naast veel andere klachten met name pijn en darmproblemen een grote rol. Middels deze weg wil ik graag een bijdrage leveren aan de onderzoeken die de MDL o.a. doet voor deze zeldzame alvleesklieraandoening en mijn eigen ziekte Endometriose. Ik hoop op jullie hulp, elke euro is er één en alle kleine beetjes helpen, alvast heel veel dank!
Verzameld bedrag
  .275,00
Daniël de Man: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Daniël de Man Team Famiglia

In de familie van mijn vriendin komt een zeldzame alvleesklieraandoening voor. Dit brengt veel ongemakken met zich mee in hun dagelijks leven. Ik maak dit van dichtbij mee bij beide broers van mijn vriendin (mijn medewandelaars) en ook andere leden van de familie zijn hierdoor getroffen. Middels deze weg wil ook ik een bijdrage leveren aan de onderzoeken die de MDL-Stichting doet voor deze chronische alvleesklieraandoening en andere MDL gerelateerde ziektes.
Verzameld bedrag
  . 90,00