De wenslopers

Laat uw wens in vervulling gaan!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (30%)

Wij zijn : Tineke en Simone, moeder en dochter, die dit jaar de vierdaagse van Nijmegen willen gaan lopen. Wij willen dit avontuur samen aangaan, maar dit willen we graag koppelen aan een goed doel. Wij hebben gekozen voor de Veluwse Wens Ambulance. Een stichting, die zich met de hulp van vele vrijwilligers inzet om die ene wens van een (pre) terminaal iemand in vervulling te laten gaan. Uit eigen ervaring weten wij hoe waardevol het vervullen van zo'n wens kan zijn. Mijn man/vader heeft op deze manier een concert van Queen the Music bij kunnen wonen in het bijzijn van alle kinderen en hun partner. Wat hebben we genoten die avond, het ziek zijn was even naar de achtergrond verschoven. Voor ons een avond met een gouden randje! Een mooie herinnering is gemaakt en dit alles is mogelijk door de vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance. Wilt u/je dit prachtige werk ondersteunen?!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 17-03-2020 | 21:55
€ 25 13-03-2020 | 11:30
€ 25 08-03-2020 | 19:17 Wij willen jullie graag meehelpen door een bijdrage te geven. Ik (Lilian) heb gezien wat de wens ambulance met jullie hebben gedaan. En dat deed mij ontzettend goed. We vinden het gaaf dat jullie mee gaan doen aan de Nijmeegse 4daagse en hiermee geld willen ophalen voor de wensambulance. Heel veel succes allebei! 💪🏼
€ 15 28-02-2020 | 09:02 Mooi initiatief, succes!
€ 50 26-02-2020 | 16:11