Team Dog Eyes

Team Dog Eyes voor stichting de Click
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.500 (9%)

Iedere dag als we lopen doet ons beseffen dat we heel erg blij mogen zijn dat we dit kunnen doen, geen beperkingen mentaal of fysiek.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 01-03-2020 | 11:06 Super dat jullie je weer inzetten voor de Click! We gaan er een mooie week van maken!!
€ 25 26-02-2020 | 09:43 Stoer dat jullie er weer voor gaan en gelijk iets betekenen voor mensen die beperkt zijn in hun dagelijks leven.
€ 25 23-02-2020 | 11:19
€ 20 18-02-2020 | 22:00
€ 50 18-02-2020 | 20:30 Mooi doel wat jullie zeker weer met een mooi bedrag gaan sponsoren!!
Bekijk alle

Afgelaste wandeltochten...

16-03-2020 | 13:42 Afgelaste wandeltochten...Zoals met ongeveer de rest van Nederland zijn alle georganiseerde wandeltochten afgelast. Maar als je de Nijmeegse 4daagse wil lopen moet je wel trainen. Wat is dan een beter idee dan zelf maar een route uit te stippelen op een dag dat zelfs sociale contacten afgeraden worden. Dus kwam Marius naar Nagele om samen natuurlijk een meter achter elkaar een rondje NOP te doen. Na een kopje koffie vertrokken richting Schokland waar we via de noordpunt met het vuurtorenwachtershuisje en de vuurtoren via het schelpenpad richting Emmeloord. Na een leuk gesprek met een wandelaar met hond en 50 meter verder een vogelspotter die ons 2 slechtvalken en hun nest in een electramast liet zien, weer door gegaan. Vervolgens door stadspark Poldergroen waar de roep om koffie groter werd. Maar na ruim 14km werden we hartelijk ontvangen in van der Valk Emmeloord. Daar begon de wandeling door de stad om door te steken naar Tollebeek. De bedoeling was om even te zwaaien naar Tiny maar we kwamen niet verder als we daar geen bakkie hadden gedaan. Daarna bijna in rechte lijn naar huis. Marius naar Almere en ik onder de douche en nu de beentjes omhoog. Het was heerlijk 30km geen stress, geen werk en vooral geen Corona. Nu maar voorlopig zelf trainen en hopen dat alles niet voor niets gaat zijn en dat we in juli gewoon van start kunnen voor 4x 50km.
Lees meer