My life with parkinson

Help parkinson de wereld uit!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (117%)

Geld inzamelen om een geneesmiddel te vinden om parkinson te remmen of te stoppen.

Helaas heb ik op een te jonge leeftijd van 47 jaar de diagnose parkinson gekregen. Als jonge ondernemer denk je niet dat je dit kan overkomen. Maar helaas is het wel zo. 
Graag wil ik aandacht voor de ziekte van parkinson. En het op deze manier een gezicht geven dat het niet alleen "oudere" mensen overkomt. Maar helaas ook steeds meer jongere mensen onder de 50 jaar! 

Bekijk alle
€ 20 25-07-2022 | 13:47
€ 20 22-07-2022 | 16:53
€ 25 22-07-2022 | 15:20 Eva, fantastisch wat je doet zowel zakelijk en nu dit ondanks je ziek zijn! Liefs Anne-mieke
€ 20 22-07-2022 | 07:22
€ 20 22-07-2022 | 04:58
Bekijk alle

Training Zandvoort aan zee

17-07-2022 | 08:44 🌊☀️Training Zandvoort aan zee☀️🌊 Vanwege een logistieke planning zijn we gisteren aan het strand in Zandvoort belandt. De wandeloutfit aan en gaan….Het weer was prachtig, de locatie bijzonder mooi, en mijn wandelmaatje was weer terug🥰💕. Hand in hand. Niet meer stuurloos, gefocust alleen maar op mezelf lopen. Nee, dit keer was het weer als vanouds. Het wandelen ging weer als vanzelf. Hoe fijn dat hij weer aan mijn zijde is 💕! Beter voor mijn mindset. Misschien was dat het wel onbewust waar ik de laatste weken last van had. Door zijn blessure de onzekerheid of dat hij er aankomende week wel bij kan zijn om deel te nemen aan de Nijmeegse Vierdaagse. En door die onzekerheid de stress daar weer van krijgen. Het klinkt erg logisch allemaal. Maar stress onder controle krijgen in deze maatschappij is wel een erg lastig ding. Daar moet ik nog wel heel erg hard mijn best voor doen om dat te leren. Vooral als je een bepaalde verantwoordelijkheid hebt. Maar goed, voor nu was deze dag een dag om door een ringetje te halen. Even een geluksmomentje wat ik erg hard nodig had. Met de zon op mijn huid, de wind in mijn haren, mijn wandelmaatje naast mij komt die lach weer terug op mijn gezicht en leef ik in het hier en nu. En kijk ik per dag wat het leven mij brengt. Ik heb de laatste week veel lieve tips gekregen over de aankomende week met het oog op de Nijmeegse Vierdaagse. Voor mezelf heb ik het doel dat ik zeker voor dag 1 ga. Of dat die nu op dinsdag of (hopelijk vanwege de aankomende hitte) woensdag mag zijn. Alles wat ik meer kan en mag lopen is meegenomen. Als ik op de volgende dag enigszins merk dat mijn lichaam niet goed hersteld of het niet gaat redden dan stop ik. Ik ga niet mijn grenzen over met alle gevolgen van dien. Ik heb me al bewezen door de vele trainingen, dat ik 40 km kan lopen. En al eerder in 2019 goed uitgelopen. We gaan het zien. Ik kan niet meer doen dan mijn best😇🙏🏼💕! .
Lees meer