UNICEF

van totaal € 20.000 (4%)

Loop de 4Daagse voor UNICEF!

Wil jij, samen met jouw sponsors, een verschil maken voor kinderen wereldwijd? Schrijf je dan in om de Nijmeegse 4Daagse voor UNICEF te lopen! UNICEF bereikt meer kinderen op meer plekken dan wie ook. Ons team staat klaar om jou tijdens het lopen aan alle kanten te steunen. En natuurlijk om je aan te moedigen. Doe mee!

De 4daagse voor UNICEF wordt al jaren door het Nijmeegse UNICEF-studententeam georganiseerd en groeit met het jaar. Een 4daagse-loper laat zich sponsoren voor UNICEF door vrienden, familie en kennissen en krijgt die dag veel extra's tijdens de loop.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Met de opbrengst van jouw actie steun je het werk van UNICEF wereldwijd. We voeden, beschermen en scholen elk jaar miljoenen kinderen. Voor, tijdens en na een humanitaire ramp bieden we noodhulp, en we blijven zolang dat nodig is. Aan de frontlinies en achter de schermen, om levensreddende hulp en hoop te bieden aan kinderen en hun families.

De opbrengst van de 4Daagse gaat specifiek naar een UNICEF-programma in Ivoorkust, een land met een enorm afvalprobleem en waar te weinig kinderen nog naar school kunnen gaan. Met de hulp van UNICEF worden moeders en jongeren opgeleid om plastic afval te verwerken. Het verzamelde plastic wordt opgekocht voor een eerlijke prijs bij onze recyclefabriek. Het plastic wordt in deze fabriek verwerkt tot bouwstenen die gebruikt worden om nieuwe klaslokalen te bouwen. Zo helpt UNICEF mee aan het oplossen van het plastic probleem én dragen we bij aan beter onderwijs, twee vliegen in één klap dus!

Het UNICEF-Studententeam in Nijmegen zet zich specifiek in voor dit programma. Via de 4Daagse halen zij graag zoveel mogelijk geld op om het programma te ondersteunen. Wil je meer weten over het programma in Ivoorkust? Neem dan een kijkje op deze webpagina: https://www.unicef.nl/ons-werk/resultaten/van-plastic-tot-schoolgebouw-in-ivoorkust

Wat kun je verwachten als je loopt voor UNICEF?

Loop jij voor UNICEF, dan vinden we dat natuurlijk geweldig! Je ontvangt een UNICEF-sportshirt en goodie bag. Iedere dag zullen onze UNICEF-vrijwilligers langs de route je maximaal ondersteunen en verrassen op onze speciale UNICEF-rustpunten.

De studenten zorgen voor speciale verzorgingsposten en voor een schoon toilet, wat te eten en te drinken, en natuurlijk de nodige morele ondersteuning. Op de laatste dag wacht je een speciaal onthaal.

Met jouw deelname aan de 4Daagse sponsorloop voor UNICEF maak je een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal.

Loop mee en maak meteen jouw actiepagina aan via de ‘Wandel mee’ button.

Contactgegevens

UNICEF | Voor ieder kind

Vera Mannien en Simona Scarpa (Vrijwilligers Studententeam Nijmegen)

E-mail: vierdaagsevoorunicef@gmail.com

Website: https://www.unicef.nl

 

Bekijk alle
€ 5 26-03-2023 | 14:19 Aan: Steun voor de kinderen. Çocuklar üşümesin.
€ 50 26-03-2023 | 10:31 Aan: Steun voor de kinderen. Çocuklar üşümesin.
€ 25 26-03-2023 | 09:47 Aan: Steun voor de kinderen. Çocuklar üşümesin.
€ 50 25-03-2023 | 19:17 Aan: Steun voor de kinderen. Çocuklar üşümesin. Een ongelooflijk goed doel. Altijd kinderen steunen!
€ 50 25-03-2023 | 15:26 Aan: Steun voor de kinderen. Çocuklar üşümesin.