Stichting Vlinderkind

Doe jij ook mee met de 106e editie van de Vierdaagse? We zijn op zoek naar enthousiaste wandelaars om samen met ons deel te nemen aan de Vierdaagse, met als voornaamste doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van Stichting Vlinderkind. Daarnaast willen wij door met een grote groep wandelaars mee te doen de bekendheid en zichtbaarheid van Vlinderkind vergroten. Als je bereid bent om deel te nemen aan de Vierdaagse voor Stichting Vlinderkind, zouden we dat fantastisch vinden. Jouw bijdrage is voor ons onmisbaar! 

Maak een (team)actiepagina aan. 

Wat mag je van ons verwachten?
🦋 Een persoonlijke actiepagina, waarmee je eenvoudig je eigen actie kunt opzetten en donatiegeld kunt werven.
🦋 Een uniek pakket, met onder andere een shirt en een pet van Stichting Vlinderkind als blijk van waardering voor jouw inzet om voor ons te lopen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen tijdens de Vierdaagse! 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons gerust via 085-1091108 of stuur een mailtje naar vierdaagse@vlinderkind.nl. Wij helpen je graag.

Wat is de vlinderziekte, Epidermolysis bullosa (EB)?
Epidermolysis bullosa (EB) is een erfelijke, vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening die blaren op de huid doet ontstaan. Door een defect in een van de genen die de eiwitten aanmaken die voor de hechting zorgen van de verschillende lagen waaruit een huid bestaat is die hechting verstoord. Hierdoor sluiten de verschillende huidlagen niet goed op elkaar aan. Door de wrijving tussen de ‘loszittende’ huidlagen ontstaan er blaren en andere beschadigingen op de huid en de slijmvliezen. 

Samen sterk voor genezing van een ernstige huidaandoening!

Om mee te lopen in de Vierdaagse dien je officieel ingeschreven te zijn bij De 4Daagse. Het regelen van je officiële inschrijving, je eigen vervoer en accommodatie is jouw verantwoordelijkheid.

Bekijk alle
€ 25 21-07-2024 | 18:55 Aan: 🦋Stichting Vlinderkind - Opa Bert loopt 1000 KM- Team Danielle 🦋 Ik ben heel vriendelijk ontvangen met koffie en een stoel in jullie stand op dag 2 toen ik er echt even doorheen zat.. Thuis zag ik het interview in het 4 daagse journaal met opa Bert. Toen wist ik wat een vlinderkind is. Het raakte me en besloot alsnog te doneren. En nogmaals dank voor de koffie en de stoel.
€ 40 21-07-2024 | 17:59 Aan: 🦋Stichting Vlinderkind - Jord - Team Daniëlle 🦋
€ 5 21-07-2024 | 17:48 Aan: 🦋 Ivy voor Stichting Vlinderkind 🦋
€ 10 21-07-2024 | 15:47
Bekijk alle

🦋 Tijdens de Vlaggenparade liep Stichting Vlinderkind vooraan! 🦋

14-07-2024 | 19:26 Vandaag was de feestelijke Vlaggenparade, dé traditionele openingsactie van de 4Daagse. Stichting Vlinderkind was met 7 lopers vertegenwoordigd en zij hebben vol trots deelgenomen aan deze parade die door de stad Nijmegen liep. Aangekomen op de Wedren werden de vlaggen van de deelnemende nationaliteiten gehesen en werd het 4Daagse lied vol trots gezongen. Kortom het was prachtige opening van de 106e editie van de 4Daagse!Dinsdag 16 juli gaan de wandelaars (Team Vlinderkind) van de 4Daagse echt starten plus de kilometers zullen gemaakt worden. We wensen alvast alle lopers heel veel succes en zien jullie langs de route!Voor vlinderkinderen zijn blaren geen 4daagse maar levenslange realiteit. Samen sterk voor genezing van een ernstige huidaandoening! Help mee en doneer voor een draagbaar leven met EB en steun het onderzoek naar genezing.https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/project/stichting-vlinderkind  
Lees meer