Stichting MS Research

van totaal € 25.000 (96%)

Kom in actie en wandel MS de wereld uit!

Multiple sclerose, (MS) is letterlijk en figuurlijk zenuwslopend. MS beschadigt het centrale zenuwstelsel; de hersenen en het ruggenmerg. Hierdoor valen lichaamsfuncties (gedeeltelijk) uit. Elke dag krijgt minstens één Nederlander de diagnose. In totaal leven er in ons land zeker 25.000 mensen met deze ziekte. Wereldwijd wordt dit aantal geschat op 2,8 miljoen. MS is grillig en onvoorspelbaar en bepaalt hoe je beweegt, voelt, ziet praat en denkt. Dat moet stoppen!

Stichting MS Research financiert en stimuleert daarom al meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en het verloop van MS. Voor een wereld zónder MS.

Dit kunnen we niet alleen, we hebben jouw steun hard nodig. Help je mee?

Doneer aan de 27 kanjers die dit jaar meedoen met de Vierdaagse!

Let op! Vrijdag worden vanwege de extreme hitte maatregelen genomen :

De 50 gaat 40 lopen
De 40 gaat 30 lopen
De 30 gaat 20 lopen
De militairen lopen zonder bepakking !

Lopers mogen wel tot 18 uur binnenkomen.

 

Wat doen we met de opbrengst van jouw actie:

Stichting MS Research ontvangt geen overheidssubsidie, dankzij jou kunnen we 

  • Wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van MS subsidiëren en stimuleren
  • Wetenschappelijk onderzoek naar oplossingen voor (leven met) MS subsidiëren en stimuleren
  • Kennis delen over wetenschappelijke, medische en maatschappelijke aspecten van (leven met) MS met een breed publiek.
  • Wij geven objectieve informatie over de resultaten en impact van door ons gesubsidieerd onderzoek en creëren begrip voor leven met MS.
  • Wij stimuleren kwalitatieve en toegankelijke zorg voor mensen met MS, met als doel het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Meer weten? Wil je meer weten over Stichting MS Research óf wat jij zelf nog meer zou kunnen doen? Klik hier of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een overzicht van alle ontwikkelingen en activiteiten

Bekijk alle
€ 100 21-07-2024 | 01:23 Aan: MS uit je lijf en uit de wereld This is a passionate cause for us. Our sister has MS and any efforts to get her better is a cause we want to support
€ 10 20-07-2024 | 21:26 Aan: Ik wandel MS de wereld uit
€ 145 20-07-2024 | 17:33 Aan: Op weg naar de finish Het sokkenpotje is leeg. Iedereen veel draagplezier. Bestellingen zijn welkom om het potje opnieuw te vullen. M S moet de wereld uit.
€ 25 20-07-2024 | 14:57 Aan: Ik wandel voor MS de wereld uit
€ 10 20-07-2024 | 11:45 Aan: Ik wandel MS de wereld uit Hallo Anouk, ik heb een stukje met je opgelopen over de zeven heuvelen en we hebben een praatje gemaakt. Ik had je beloofd dat ik je over de 2k zou helpen met een donatie. Ik wens jou en jullie gezinnetje heel veel geluk in de toekomst, ik hoop dat je er volgend jaar weer bij bent. Groetjes, Henk.