MIND

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Haal met jou 4Daagse kilometers donaties op voor MIND

Wandelen is een uitstekende manier om fysiek fit te blijven. En ook je mentale gezondheid heeft baat bij bewegen! Fysieke- mentale balans gaan hand-in-hand. Daarom zetten veel mensen zich met een sportieve actie in voor MIND, zodat we samen kunnen zorgen voor betere psychische hulp, preventie en naastenzorg.

Vind jij mentale gezondheid belangrijk vindt en wil je iets wilt doen? Zet dan hier jouw eigen MIND-sponsoractie op.

MIND wil psychische gezondheid bevorderen en alle mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Als onafhankelijke maatschappelijke organisatie strijden we voor een samenleving die investeert in psychische gezondheid en alles doet om onnodig psychisch leed te voorkomen. Wij geven een stem aan alle mensen met (beginnende) psychische klachten en hun naasten en bieden informatie, advies en ondersteuning - online, telefonisch en overal in het land.

Bekijk alle
€ 10 29-07-2022 | 16:27 Aan: Team Stichting Mind Toppers!
€ 25 22-07-2022 | 21:43 Aan: Team Stichting Mind Gefeliciteerd! Zoals beloofd: boter bij de vis. Eerst finishen.
€ 10 22-07-2022 | 21:09 Aan: Ik wandel voor Stichting Mind!
€ 20 22-07-2022 | 18:42 Aan: Ik wandel voor Stichting Mind! Goed gedaan Ellen en Marten. Trots op jullie.
€ 20 22-07-2022 | 18:34 Aan: Ik wandel voor Stichting Mind! Goed gedaan toppers! Trots dat jullie je zo inzetten voor Stichting Mind.
Bekijk alle

Donatieopbrengst overgemaakt naar jouw goed doel

04-10-2022 | 20:57 Beste sponsorlopers, Wat was de 104de 4Daagse een prachtig feest en wat hebben jullie een fantastisch totaalbedrag bij elkaar gewandeld: ruim € 535.000,- ! Inmiddels zijn alle donatieopbrengsten overgemaakt naar de goede doelen en van een aantal van hen hebben we al een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Door omstandigheden hebben de overboekingen later plaatsgevonden dan was gepland. We snappen dat jullie, en de goede doelen, eerder bericht van ons hadden verwacht dat het opgehaalde bedrag was uitgekeerd. Onze excuses voor dit ongemak. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en bijdrage aan al die goede doelen die dat zo goed kunnen gebruiken. We hopen jullie volgend jaar weer als sponsorloper te kunnen verwelkomen! Hartelijke groet, Bestuur De Vierdaagse Sponsorloop Ank Bijleveld, Lex Roolvink en Niels ten Anscher
Lees meer