Stichting ALS Nederland

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Wat leuk dat je meedoet aan de Nijmeegse Vierdaagse! Wil jij jouw deelname extra betekenis geven?
Laat je sponsoren voor de strijd tegen ALS en wandel samen met ons ALS de wereld uit. 

Geen tijd te verliezen 
De klok tikt. Voor de dodelijke zenuw-/spierziekte ALS is dringend een oplossing nodig. Bij ALS (amyotrofische laterale sclerose) vallen je spieren één voor één uit. Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. In Nederland leven zo’n 1.500 mensen met ALS, of de aanverwante ziekten PSMA en PLS. Ieder jaar komen er 500 nieuwe patiënten bij en overlijden er ook 500.  

Onderzoek naar ALS 
Er is maar een manier om ALS de wereld uit te helpen: Wetenschappelijk onderzoek om een oorzaak en een behandeling te kunnen vinden. Het noodzakelijke onderzoek is volledig afhankelijk van donaties. Patiënten is maar weinig tijd gegund. Daarom zetten we ons ook in voor een betere kwaliteit van zorg en leven van patiënten en hun naasten.  

Kom in actie en wandel ALS de wereld uit   
Heb je een startbewijs en wil je in actie komen voor onderzoek naar ALS? Geweldig! We zijn heel blij met jouw deelname, want met jouw inzet komen we dichter bij de oplossing. Maak via ‘Wandel mee’ jouw eigen actiepagina aan en promoot jouw actie.  

Wandel mee

Wat krijg je van ons? 

We vinden het belangrijk dat jij je met plezier inzet voor de strijd tegen ALS, daarom ontvang je van ons het volgende:  

  • Een goodiebag met onder andere een ALS-sportshirt, ALS-pet en ALS-polsbandje.  
  • Tips & tricks over het werven van sponsoren.  
  • Ons vrijwilligersteam staat de hele week voor je klaar. Zij moedigen je aan en geven je steun en support vanaf het moment van inschrijven tot na de finish.  
  • Je kunt gebruikmaken van onze verzorgposten langs de route.  
  • Bij de finish ontvang je een leuke attentie en is er gelegenheid voor een drankje.  
  • Een moment om jouw cheque met eindopbrengst te presenteren.  

 Contactgegevens 

E-mail: vierdaagse@als.nl 
Website: https://www.als.nl 

Bekijk alle
€ 15 17-08-2022 | 18:47 Aan: ALleS voor Bram
€ 10 31-07-2022 | 23:13
€ 10 29-07-2022 | 11:18 Aan: Wat ALS je heel slecht nieuws krijgt
€ 25 28-07-2022 | 21:26 Aan: ALleS voor Bram Super goed gedaan! Daar hoort een donatie bij :)
€ 10 28-07-2022 | 07:30 Aan: ALleS voor Bram Mad en familie had al een top prestatie geleverd en nu ook nog “Opa & Oma”! Wat een prestatie!! 👏 🤩 👏 Beterschap voor Bram! ❤️‍🩹
Bekijk alle

Donatieopbrengst overgemaakt naar jouw goed doel

04-10-2022 | 21:24 Beste sponsorlopers, Wat was de 104de 4Daagse een prachtig feest en wat hebben jullie een fantastisch totaalbedrag bij elkaar gewandeld: ruim € 535.000,- ! Inmiddels zijn alle donatieopbrengsten overgemaakt naar de goede doelen en van een aantal van hen hebben we al een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Door omstandigheden hebben de overboekingen later plaatsgevonden dan was gepland. We snappen dat jullie, en de goede doelen, eerder bericht van ons hadden verwacht dat het opgehaalde bedrag was uitgekeerd. Onze excuses voor dit ongemak. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en bijdrage aan al die goede doelen die dat zo goed kunnen gebruiken. We hopen jullie volgend jaar weer als sponsorloper te kunnen verwelkomen! Hartelijke groet, Bestuur De Vierdaagse Sponsorloop Ank Bijleveld, Lex Roolvink en Niels ten Anscher
Lees meer