Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis

Nog te gaan

Kinderen horen niet ziek te zijn !

Maar helaas is de werkelijkheid anders. In het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis staan we dag en nacht klaar om deze kinderen de beste zorg te geven. Als  je kind wordt opgenomen is dat een spannende periode voor het kind zelf, maar ook voor het gezin eromheen. Als jij de vierdaagse wandelt voor deze zieke kinderen kunnen we dat geld inzetten om hun verblijf aangenamer te maken. Zo kunnen we pijn, angst en stress reduceren. Denk daarbij aan knutselspullen, VR-brillen, spelcomputers en andere ontspanningsmaterialen. Deze voorzieningen zijn van cruciaal belang voor het welzijn van kind en gezin, tijdens de soms lange opnameperiode in het Amalia kinderziekenhuis én in de herstelperiode daarna. Daarnaast doen we innovatief onderzoek om ziektes te voorkomen of beter te genezen.

Jij kunt al wandelend helpen om zieke kinderen een betere toekomst te geven!

Als je loopt voor de kinderen die in het Amalia kinderziekenhuis liggen, dan ontvang je het volgende:

  • Een gratis sponsorpagina
  • Tips voor het werven van sponsoren
  • Een ‘Ik loop voor Amalia T-shirt’ (na startdonatie van € 50,00)
  • De loper die het meeste geld ophaalt ontvangt een uniek Amalia-pakketje
  • Een warm onthaal op de Via Gladiola voor de deur van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Daar kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor de kinderen die op dat moment in het ziekenhuis moeten verblijven.

Help mee en maak een actiepagina om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor zieke kinderen  in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis