Radboud Oncologie Fonds

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Wil jij ook lopen met betekenis?
Wij zien ernaar uit om dit jaar tienduizenden wandelaars tijdens de 4Daagse het Radboudumc aan de Via Gladiola weer voorbij te zien lopen. We hebben iedereen de afgelopen twee jaar gemist!

Ken jij iemand die ziek is of moet jij iemand zo verschrikkelijk missen? Ben jij herstellende van kanker en is het jouw doel om de 4Daagse te lopen? Laat je dan sponsoren en loop dan de 4Daagse voor het belangrijke wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Iedereen die de 4Daagse loopt kan meedoen! Jong en oud, groot en klein, op klompen, barefoot of op teenslippers. Of je nu 30, 40 of 50 kilometer gaat lopen. 

“Ik loop mijn vier dagen in het teken van kanker. Deze ziekte raakt ons allemaal, direct of indirect, dus wil ik op deze manier mijn bijdrage leveren.”

Deelnemer Wandel Kanker de Wereld Uit

 

Warm en persoonlijk onthaal op Via Gladiola
Bij deelname ontvang je tijdens de intocht op de Via Gladiola ons ­eigen Limited-Edition ­Vierdaagse Wandelkruisje. Daar zullen wij ook zorgen voor een warm onthaal én kun je jouw persoonlijke wens achterlaten voor diegene aan wie jij jouw 4Daagse wilt opdragen.
Speciaal voor de 4Daagse hebben wij een ­speciaal ‘Wandel-kanker-de-wereld-uit’ 4Daagse t-shirt* ontworpen. Doe jij tijdens jouw aanmelding een startdonatie van €20,00? Dan wordt dit t-shirt toegestuurd. Deze donatie wordt meteen ook je eerste gift voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc.

*Let op: bij aanmelding vóór 5 juli kunnen we gegarandeerd een 4Daagse t-shirt in jouw maat leveren. Na deze datum kunnen we alleen nog 4Daagse t-shirts leveren zolang de voorraad strekt. Bij ontbreken van jouw maat ontvang je als alternatief een 'Wandel-Kanker-de-Wereld-Uit' shirt.


Hoe werkt het?
Wil je ook meelopen voor het Radboud Oncologie Fonds tijdens de Nijmeegse 4Daagse? Fantastisch! Klik op de button “Wandel mee” en volg de stappen. Inschrijven heel eenvoudig. 

Natuurlijk helpen wij jou om de 4Daagse voor Radboud Oncologie Fonds tot een zo groot mogelijk succes te maken.

Wij helpen je hierbij met:

  • Een gratis sponsorpagina
  • Tips voor het werven van sponsoren
  • Een ‘Wandel-kanker-de-wereld-uit’ T-shirt (na startdonatie van € 20,00)
  • Een uniek Limited Edition Vierdaagse Wandelkruisje
  • Tussentijdse mails met informatie
  • Een warm onthaal op de Via Gladiola voor de deur van het Radboudumc
  • Help mee en maak een actiepagina om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc.

Hulp nodig?
Heb je vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op via info@radboudoncologiefonds.nl

Meelopen als (bedrijven)team
Meelopen kan als individu, maar je kunt je ook als (bedrijven)team inschrijven. Naast dat je met collega’s of vrienden bijdraagt aan misschien wel een doorbraak in onderzoek naar kanker werkt het motiverend om samen je als team sportief in te zetten en elkaar onderling aan te moedigen. Doen dus! Meer informatie hierover is ook te vinden op: https://radboudoncologiefonds.nl/vierdaagse2022/

Wandel kanker de wereld uit!
Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn.

 

 

Bekijk alle
€ 624 31-08-2022 | 11:05 Aan: Team FST
€ 25 23-08-2022 | 16:11 Aan: Jan Menno en Goverdien
€ 20 07-08-2022 | 21:04 Aan: Stronger Together Beetje late to the party, maar trots op jullie, toppers!
€ 25 07-08-2022 | 16:27 Aan: Jan Menno en Goverdien
€ 5 02-08-2022 | 14:07 Aan: Jeannet loopt mee
Bekijk alle

Trotse lopers voor het Radboud Oncologie Fonds tijdens de Vlaggenparade

18-07-2022 | 13:50 Zondagmiddag 17 juli. Hoewel net de mededeling is geweest dat vanwege de hitte de eerste wandeldag geschrapt wordt, is de sfeer goed onder alle lopers van de vlaggenparade. Veel mensen vinden het jammer maar hebben begrip voor het besluit. De eerste tonen worden ingezet  als de eerste passen worden gezet. Een mooie tocht door de Nijmeegse binnenstad staat de deelnemers te wachten. Langs de weg staan al vele mensen de lopers aan te moedigen. De meeste mensen die vanuit het Radboud Oncologie Fonds meelopen hebben een reden om deze sponsorloop in het teken van 'Wandel kanker de wereld uit'. Sommige zijn zelf hersteld van kanker, nog in behandeling of moeten een dierbare missen. De vele toeschouwers, die met name in de binnenstad langs de route staan geven het gevoel gesteund te worden.Ondanks dat de eerste dag niet doorgaat, is de 4Daagse koorts tijdens deze 3 kilometer weer een graadje omhoog gegaan. Woensdag kan er echt gestart worden en dan nog 3 dagen naar de Via Gladiola.
Lees meer