ParkinsonNL

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Parkinson stoppen begint bij jou. Loop voor ParkinsonNL

Wat leuk dat je meedoet aan de 4Daagse, én geld wil gaan inzamelen voor ParkinsonNL

Het aantal mensen met parkinson groeit enorm. De ziekte komt voor bij jong en oud. Bij mannen én vrouwen. Parkinson is inmiddels de snelst groeiende neurologische aandoening in de wereld. Vooral in landen met veel industrie, zoals Nederland groeit het aantal patiënten snel. ParkinsonNL voelt een enorme urgentie om versneld stappen te zetten en parkinson een halt toe te roepen. Wat fijn dat jij daarin wilt bijdragen.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

We zetten alles op alles om de ziekte af te remmen en in de toekomst te voorkomen. Met de opbrengst van jouw actie financieren we baanbrekend onderzoek naar parkinson en verbeteren we de kwaliteit van leven voor mensen met parkinson.

Hoe helpen we jou?

  • Een eigen actiepagina op devierdaagsesponsorloop.nl om jezelf of jouw team te promoten
  • Tips voor het werven van sponsoren
  • Gebruik van ParkinsonNL logo voor op je shirt/trui

Veel plezier met alle voorbereidingen en zet ‘m op!

ParkinsonNL

info@parkinson.nl

www.parkinson.nl

Bekijk alle
€ 25 30-08-2022 | 18:32 Aan: Lotte ParkinsOff
€ 40 07-08-2022 | 14:00 Aan: Lopen tegen P
€ 10 06-08-2022 | 09:03 Aan: Wandelen tegen Parkinson
€ 50 31-07-2022 | 16:17 Aan: Lopen tegen P
€ 10 29-07-2022 | 18:43 Aan: Alie en Jeroen lopen samen voor Jan en zijn lotgenoten
Bekijk alle

Donatieopbrengst overgemaakt naar jouw goed doel

04-10-2022 | 21:07 Beste sponsorlopers, Wat was de 104de 4Daagse een prachtig feest en wat hebben jullie een fantastisch totaalbedrag bij elkaar gewandeld: ruim € 535.000,- ! Inmiddels zijn alle donatieopbrengsten overgemaakt naar de goede doelen en van een aantal van hen hebben we al een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Door omstandigheden hebben de overboekingen later plaatsgevonden dan was gepland. We snappen dat jullie, en de goede doelen, eerder bericht van ons hadden verwacht dat het opgehaalde bedrag was uitgekeerd. Onze excuses voor dit ongemak. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en bijdrage aan al die goede doelen die dat zo goed kunnen gebruiken. We hopen jullie volgend jaar weer als sponsorloper te kunnen verwelkomen! Hartelijke groet, Bestuur De Vierdaagse Sponsorloop Ank Bijleveld, Lex Roolvink en Niels ten Anscher
Lees meer