Parkinson Vereniging 2020

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Kom in beweging als sponsorloper voor de Parkinson Vereniging!

Ongetwijfeld heeft u gehoord van de ziekte van Parkinson of de meer zeldzame vormen van Parkinsonismen en kent u iemand met deze progressieve hersenaandoening? Veel mensen denken bij parkinson(ismen) aan trillende ledematen. Dat klopt maar ten dele. Geheugenproblemen, stemmingsstoornissen, gedragsveranderingen, bewegingstraagheid, moeheid, spraak- en slikproblemen, maar ook problemen met de stoelgang zijn symptomen waarmee patiënten dagelijks worden geconfronteerd. Er is nog veel onduidelijkheid over parkinson(ismen) en er bestaat helaas nog geen genezing voor!

Zolang parkinson(ismen) de wereld niet uit is, zetten wij zoveel mogelijk mensen in beweging. Ook u kunt in beweging komen voor de 50.000 patiënten in Nederland. Hoe? Door uw Vierdaagse-prestatie te koppelen aan dit goede doel. Haal samen met anderen zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar en loop daarmee voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met parkinson(ismen). U zamelt niet alleen geld in, maar door uw deelname aan de Vierdaagse vraagt u ook aandacht voor alle mensen met parkinson of een vorm van parkinsonismen. Ook dat is enorm belangrijk!

Wat doet de Parkinson Vereniging?
De Parkinson Vereniging is een actieve vereniging die zich inzet voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. Wij dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met parkinson(isme). Dit doet wij door hun belangen te behartigen, wetenschappelijk onderzoek te stimuleren, informatie te verstrekken, mensen samen te brengen, mee te laten praten en beslissen.

Wat bieden wij u als sponsorloper?

  • Uitgebreide verzorging onderweg; de Parkinson Vereniging maakt gebruik van de KWBN rustposten
  • Ademend Parkinson Vereniging-wandelshirt
  • Gezellige kennismakingsbijeenkomst en warming-up met onze ambassadeur Olga Commandeur op de maandag van de Vierdaagse
  • Warm ontvangst tijdens de wandeldagen in de sponsorlooptent
  • Fotomoment met uw sponsorbijdrage
  • … en bovenal eeuwige heldenstatus!

Wat doen wij met de opbrengst van uw actie?
Het sponsorgeld gebruikt de Parkinson Vereniging om wetenschappelijk onderzoek te stimuleren, bijeenkomsten en cursussen te organiseren die de kwaliteit van leven van mensen met parkinson(isme) ten goede komen en informatiemateriaal te ontwikkelen.

Contactgegevens
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Jolanda van der Velde:
jolanda@parkinson-vereniging.nl
030-656 13 69

Bekijk alle
€ 25 02-04-2020 | 15:27 Aan: lopen voor parkinson Heel veel succes Jolanda je bent een kanjer😊
€ 25 26-03-2020 | 21:42 Aan: Wandelen voor Parkinson Omdat wij mega mega trots op jullie zijn!! Maar dat weten Julie wel 😘😘 xx ross en daymii
€ 50 26-03-2020 | 15:35 Aan: Wandelen voor Parkinson
€ 20 19-03-2020 | 16:48 Aan: Wandelen voor Parkinson
€ 20 19-03-2020 | 07:42 Aan: Wandelen voor Parkinson Mooi initiatief van Steven en Amber om mee te lopen en zich te laten sponseren voor Parkison.👏🏻