Oogfonds

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Loop voor het Oogfonds!

Het niet meer kunnen zien van je geliefden en al het mooie in de wereld is een vreselijk idee maar wel iets wat nog steeds veel te veel mensen overkomt.

Het aantal mensen met een oogprobleem stijgt. De oplossing ligt in voorlichting, preventie en meer oogonderzoek. Het Oogfonds financiert wetenschappelijk oogonderzoek naar het voorkomen en behandelen van oogproblemen. En steunt patiëntenverenigingen in het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een visuele beperking.

Het Oogfonds werkt aan een toekomst waarin niemand meer slechtziend of blind wordt. Omdat iedereen wil blijven zien waar hij/zij van houdt!

Geef jouw sportieve wandelprestatie extra betekenis door je te laten sponsoren en geld in te zamelen voor meer wetenschappelijk oogonderzoek. Met jouw inzet kunnen we verschil maken.

Wat krijg je ervoor terug?

  • natuurlijk zullen wij vooraf voor je klaar staan om je te ondersteunen bij je actie. Je bent dus niet alleen. Samen staan we sterk!
  • een speciaal Oogfonds T-shirt
  • onvergetelijke ervaringen en het goede gevoel
  • wij zullen je tijdens het evenement aanmoedigen en in de watten leggen

 

Wil jij meedoen? Start dan gelijk een actie via de ‘Wandel mee’ button.

 

Kijk voor meer informatie over het Oogfonds op: www.oogfonds.nl

Liever persoonlijk contact?
Stuur een e-mail naar: kominactie@Oogfonds.nl of bel 030 - 29 66 999 en vraag naar Yvon Jansen of Cindy Letschert

 

 

 

Bekijk alle
€ 10 12-08-2022 | 10:14 Aan: the scEYEntists
€ 25 12-08-2022 | 08:33
€ 10 23-07-2022 | 14:27 Aan: Walking for sight!
€ 20 22-07-2022 | 15:00 Aan: the scEYEntists
€ 40 22-07-2022 | 13:49 Aan: Walking for sight! Go go guys! From Bilbao center of the Universe!
Bekijk alle

Donatieopbrengst overgemaakt naar jouw goed doel

04-10-2022 | 21:08 Beste sponsorlopers, Wat was de 104de 4Daagse een prachtig feest en wat hebben jullie een fantastisch totaalbedrag bij elkaar gewandeld: ruim € 535.000,- ! Inmiddels zijn alle donatieopbrengsten overgemaakt naar de goede doelen en van een aantal van hen hebben we al een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Door omstandigheden hebben de overboekingen later plaatsgevonden dan was gepland. We snappen dat jullie, en de goede doelen, eerder bericht van ons hadden verwacht dat het opgehaalde bedrag was uitgekeerd. Onze excuses voor dit ongemak. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en bijdrage aan al die goede doelen die dat zo goed kunnen gebruiken. We hopen jullie volgend jaar weer als sponsorloper te kunnen verwelkomen! Hartelijke groet, Bestuur De Vierdaagse Sponsorloop Ank Bijleveld, Lex Roolvink en Niels ten Anscher
Lees meer