Nierstichting

Wandel mee voor gezonde nieren voor iedereen!

Steun de strijd tegen toenemende nierschade.
1,7 miljoen Nederlanders hebben nierschade. En dit aantal neemt toe. Nierschade is verraderlijk, want vaak merk je het pas als het te laat is. Zelfs lichte nierschade zorgt voor vervroegd overlijden. Als we nu niets doen, wordt het straks wereldwijd doodsoorzaak nummer 5. Dagelijks strijden veel mensen tegen toenemende nierschade: patiënten, hun familie, nierdonoren, collectanten en donateurs, onderzoekers en artsen. Omdat het veel levens ernstig beïnvloedt. De Nierstichting zet alles op alles om nierschade te voorkomen, behandelen en genezen. Steun deze strijd, en wandel mee voor de Nierstichting.

Wat gebeurt er met de opbrengst?
Je nieren zijn van levensbelang. Daarom strijdt de Nierstichting voor gezonde nieren en nierpatiënten. Wij helpen je om je nieren gezond te houden. Met oplossingen om nierschade te voorkomen. En als je nieren ermee stoppen, doen wij er alles aan om het leven met nierziekte draaglijker te maken.

We strijden onvermoeibaar door voor een betere behandeling, meer succesvolle transplantaties en de genezing van nierziekte. Ook stimuleren en investeren we fors in innovatie en onderzoek. Zodat iedereen met een nierziekte zijn leven terugkrijgt. Want: je nieren zijn je leven. Jouw leven.

Meewandelen voor de Nierstichting?
Maak dan via de ‘Wandel mee!’ button makkelijk een persoonlijke actiepagina aan.


Vragen

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar actie@nierstichting.nl. We helpen je graag verder.

 

Bekijk alle
€ 10 21-07-2024 | 11:01 Aan: Robert en Mees ❤️
€ 10 20-07-2024 | 22:42 Aan: Ik loop de 4Daagse om nierpatiënten een betere toekomst te bieden! Mooie actie Stijn,
€ 10 20-07-2024 | 11:31 Graag ondersteun ik deze mooie actie om financiële steun te werven voor de Nierstichting zodat zij alles kunnen inzetten om het leven van nierpatiënten beter te maken!
€ 25 20-07-2024 | 09:08 Aan: Robert en Mees