Matchis: Het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren 2020

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt? 

Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceldonatie vraagt een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er veel donoren nodig. Als je voor ons de Vierdaagse loopt help je op twee manieren: je brengt mensen op het idee om zelf stamceldonor te worden en ten tweede help je ons met jouw sponsorbijdrage.  

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie? 

Stichting Matchis zoekt voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland tijdens het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren.
Alles om ons einddoel te bereiken en dat is: ‘’Voor iedere patiënt een passende donor’’. Help jij mee? Dan helpen wij jou ook graag om jouw einddoel te bereiken. 

Hoe helpen we jou? 

Vier dagen wandelen is een flinke opgave en daar willen wij jou als individuele loper of jullie hele wandelteam graag bij helpen. Jij helpt ons op jouw beurt door je of jullie wandelteam aan te melden als deelnemer van onze Matchis Vierdaagse sponsoractie. Met een garantie sponsorbedrag van minimaal € 100 kun je al rekenen op onze steun.  Wandel jij meer dan € 500 sponsorgeld binnen dan behoor je tot de Matchis subtopper en vanaf € 1000 zelfs tot de Matchis topsporter! Ben jij een Matchis subtopper of topsporter dan ondersteunen we je ook nog eens extra. Als je je inschrijft met je hele team steunen we zelfs jullie teamspirit.  

Dus geef je op en sluit je aan bij team Matchis! Dat kun je doen door direct hier een actie te starten of via de site van Sterk voor Matchis

Loop de Vierdaagse mee voor Matchis en vertrouw op onze steun om de eindstreep te halen: 

 • Gratis opzetten van je eigen promotiepagina op deze pagina;
 • Ontmoetings- en informatiemiddag begin juni: Op deze avond begint vast het Vierdaagse sfeerproeven want hier leer je al de andere Matchis wandelaars kennen. Ook vertellen een ex-patiënt en een donor wat Matchis voor hen heeft betekend zodat je een beeld krijgt wat wij met de sponsorgelden doen en wie we daarmee helpen. Dat helpt jou dan weer zodat je dat makkelijk aan familie en vrienden uit kunt leggen.  
 • Trainingstips om een goede opbouw te hebben in je voorbereiding;
 • Voedingstips om de wandeltocht ‘gezond’ te lopen en de eindstreep te halen; 
 • Goodie bag met T-shirt, regencape of pet, kortingsacties bij diverse bedrijven;
 • Topverzorging met rustpunten op locaties langs de wandelroute met: 
  - Catering
  - Massage door profesionele sportmasseurs
  - Blarenverzorging 
  - Toiletmogelijkheden op locatie/ of directe omgeving
 • Feestelijke ontvangst en familie ontmoetingsplek op een exclusieve locatie vlak voor de finish op de Via Gladiola;
 • Een aantal leden van Fotoclub Flast fotograferen tijdens de 4-Daagse de wandelaars en vrijwilligers van Matchis. De link om de foto's gratis te downloaden wordt na afloop van de 4-Daagse via de mail verstuurd; 
 • Terugblikavond in het najaar van 2020. Op deze avond ontmoeten de Matchislopers elkaar weer en blikken ze terug op een mooie Vierdaagse en wordt de totale opbrengst van de actie bekend gemaakt;  

De Matchis sub - en topsporters ontvangen een VIP treatment. Invulling van deze extra's volgen binnenkort. 

Wil je alvast een beetje de sfeer proeven? bekijk dan hier het verslag van de Vierdaagse 2019. De foto's in het verslag zijn gemaakt door leden van fotoclub Flash. 

Heb je vragen en/ of promotiemateriaal nodig neem dan contact op met Margot van den Akker.
margot.vandenakker@matchis.nl

 

Bekijk alle
€ 25 21-04-2020 | 13:05 Aan: Geven doet leven! Ik vind het een fantastisch initiatief van Ben elk jaar weer voor een nobel doel.
€ 50 21-04-2020 | 11:35 Aan: Geven doet leven!
€ 25 21-04-2020 | 11:00 Aan: Geven doet leven!
€ 25 20-04-2020 | 22:09 Aan: Geven doet leven! Sanne en ik steunen jou ook dit jaar weer, maar waarschijnlijk niet vanaf de tribune.
€ 50 20-04-2020 | 20:38 Aan: Geven doet leven!