Maag Lever Darm Stichting

Nog te gaan

van totaal € 10.000 (38%)

Maak het verschil voor 2 miljoen mensen

Loop jij dit jaar mee met de Nijmeegse 4Daagse? En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Helaas wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten zoals: colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn, slokdarmkanker, prikkelbare darm syndroom en darmkanker. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, angst, isolement of onmacht. Zolang dat het geval is, zullen wij voor hen blijven strijden. Ga jij de strijd met ons aan? Loop dan mee.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. We werken daarnaast aan innovatieve tools voor zelf-diagnostiek om ziekten vroegtijdig op te sporen. Ook focussen we op een gezonde leefstijl, waar beweging natuurlijk onlosmakelijk mee is verbonden. Daarom ondersteunen wij onze Vierdaagse-lopers!

Om ons in te kunnen blijven zetten voor vroege opsporing en betere behandeling is er veel geld nodig. We kunnen jouw hulp hierbij heel goed gebruiken! Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte.

Hoe helpen we jou?

We vinden het natuurlijk fantastisch dat je samen met ons gaat strijden en de uitdaging aangaat om de 4Daagse te lopen voor de Maag Lever Darm Stichting! Steun jij ons, dan steunen wij jou met een volledig 4Daagse actiepakket:

  • 2 mooie Maag Lever Darm Stichting wandelshirts
  • Een eigen actiepagina op www.devierdaagsesponsorloop.nl om jezelf te promoten
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • WhatsApp groep om trainingen te delen en elkaar te motiveren
  • Een warm onthaal en fotomoment bij de finish

Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij patiënten met een spijsverteringsziekte. Steun ons en maak meteen jouw actiepagina aan via de ‘Wandel mee’ button.

Contactgegevens

Maag Lever Darm Stichting

E-mail: acties@mlds.nl

Website: https://www.mlds.nl

Bekijk alle
€ 100 31-01-2023 | 23:49 Aan: Stichting Chirurgische Innovatie
€ 10 31-01-2023 | 23:47 Aan: Stichting Chirurgische Innovatie
€ 50 31-01-2023 | 23:19 Aan: Stichting Chirurgische Innovatie
€ 10 31-01-2023 | 23:05 Aan: Stichting Chirurgische Innovatie Aangrijpend verhaal, verdient alle steun
€ 100 31-01-2023 | 22:28 Aan: Stichting Chirurgische Innovatie
Bekijk alle

Helden gezocht!

04-01-2023 | 13:16 Maandag 23 januari start de inschrijving voor de 4-daagse. Wij zoeken helden die niet bang zijn voor bloed, zweet en blaren. Samen maken wij ons sterk voor 2 miljoen Nederlanders die kampen met een spijsverteringsziekte. Of het nu gaat om coeliakie, IBD, darmkanker, alvleesklierkanker, PDS of een zeldzame spijsverteringsziekte, een goede gezondheid, gun je iedereen. Schrijf je in via 4-daagse.nl en maak direct een sponsorpagina voor de Maag Lever Darm Stichting aan, dan zorgen wij voor een extra steuntje in de rug.
Lees meer