Maag Lever Darm Stichting

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 10.000 (100%)

Maak het verschil voor 2 miljoen mensen

Loop jij dit jaar mee met de Nijmeegse 4Daagse? En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Helaas wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten zoals: colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn, slokdarmkanker, prikkelbare darm syndroom en darmkanker. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, angst, isolement of onmacht. Zolang dat het geval is, zullen wij voor hen blijven strijden. Ga jij de strijd met ons aan? Loop dan mee.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. We werken daarnaast aan innovatieve tools voor zelf-diagnostiek om ziekten vroegtijdig op te sporen. Ook focussen we op een gezonde leefstijl, waar beweging natuurlijk onlosmakelijk mee is verbonden. Daarom ondersteunen wij onze Vierdaagse-lopers!

Om ons in te kunnen blijven zetten voor vroege opsporing en betere behandeling is er veel geld nodig. We kunnen jouw hulp hierbij heel goed gebruiken! Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte.

Hoe helpen we jou?

We vinden het natuurlijk fantastisch dat je samen met ons gaat strijden en de uitdaging aangaat om de 4Daagse te lopen voor de Maag Lever Darm Stichting! Steun jij ons, dan steunen wij jou met een volledig 4Daagse actiepakket:

  • 2 mooie Maag Lever Darm Stichting wandelshirts
  • Een eigen actiepagina op www.devierdaagsesponsorloop.nl om jezelf te promoten
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • WhatsApp groep om trainingen te delen en elkaar te motiveren
  • Een warm onthaal en fotomoment bij de finish

Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij patiënten met een spijsverteringsziekte. Steun ons en maak meteen jouw actiepagina aan via de ‘Wandel mee’ button.

Contactgegevens

Maag Lever Darm Stichting

E-mail: acties@mlds.nl

Website: https://www.mlds.nl

Bekijk alle
€ 10 30-08-2023 | 10:26 Aan: Buikloop! tegen de ziekte van Crohn Hoi Marieke, Ik had Dim zijn buikloop mailtje over het hoofd gezien, omdat ik toen met vakantie was (Loes, mijn vrouw, heeft zelf de vierdaagse gelopen). Jammer dat Dim bij ons weg gaat, maar ik wens jullie veel sterkte in de toekomst met de gezondheid van je vader. Hopelijk kan men toch nog een oplossing vinden.
€ 10 01-08-2023 | 15:13 Aan: Buikloop! tegen de ziekte van Crohn
€ 25 31-07-2023 | 23:13 Aan: Buikloop! tegen de ziekte van Crohn
€ 10 23-07-2023 | 14:56 Aan: Sijne wandelt voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS) Beste Sijne, We hebben een mooie week op de 4 daagse camping in Malden met ons deel van het straatje beleefd. Wij warem de overburen met de camper. Karin en Wim van Bremen
€ 44 23-07-2023 | 12:33 Aan: Buikloop! tegen de ziekte van Crohn Zodat de teller voor de Maag Lever Darm Stichting op € 10.000 komt te staan! :-)
Bekijk alle

Samen sterk

20-02-2023 | 11:40 De eerste vier toppers hebben zich aangemeld. Dank dat jullie deze uitdaging aangaan! Maar stiekem hopen we op nog meer lopers voor MLDS. Ken jij iemand die de 4daagse loopt, maar nog geen sponsoractie heeft opgezet? Laat ze dit filmpje zien en wellicht haal jij de volgende MLDS-loper over de streep!  
Lees meer