Maag Lever Darm Stichting 2020

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Maak het verschil voor 2 miljoen mensen

Loop jij dit jaar mee met de Nijmeegse Vierdaagse? En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Helaas wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten zoals: colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn, slokdarmkanker, prikkelbare darm syndroom en darmkanker. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, angst, isolement of onmacht. Zolang dat het geval is, zullen wij voor hen blijven strijden. Ga jij de strijd met ons aan? Loop dan mee.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. We werken daarnaast aan innovatieve tools voor zelf-diagnostiek om ziekten vroegtijdig op te sporen. Ook focussen we op een gezonde leefstijl, waar beweging natuurlijk onlosmakelijk mee is verbonden. Daarom ondersteunen wij onze Vierdaagse-lopers!

Om ons in te kunnen blijven zetten voor vroege opsporing en betere behandeling is er veel geld nodig. We kunnen jouw hulp hierbij heel goed gebruiken! Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte.

Hoe helpen we jou?

We vinden het natuurlijk fantastisch dat je samen met ons gaat strijden en de uitdaging aangaat om de Vierdaagse te lopen voor de Maag Lever Darm Stichting! Steun jij ons, dan steunen wij jou met een volledig Vierdaagse actiepakket:

  • 2 mooie Maag Lever Darm Stichting wandelshirts
  • Een eigen actiepagina op www.devierdaagsesponsorloop.nl om jezelf te promoten
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • Strava en WhatsApp groep om trainingen te delen en elkaar te motiveren
  • Uitnodiging voor een gezellige meet & greet op ons kantoor.

Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij patiënten met een spijsverteringsziekte. Steun ons en maak meteen jouw actiepagina aan via de ‘Wandel mee’ button.

Contactgegevens

Maag Lever Darm Stichting

E-mail: acties@mlds.nl

Website: https://www.mlds.nl