Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)

Wandel kinderkanker de wereld uit!


KiKa, ons doel:
Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment overleeft 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Lees hier meer over KiKa. 

Loop je voor KiKa? Dan helpen wij jou!
Zet jij je tijdens de Nijmeegse 4Daagse in door sponsorgeld voor KiKa op te halen? Fantastisch! Natuurlijk helpen wij jou om er een zo groot mogelijk succes te maken. Je ontvangt van ons:

  • Welkomstpakket
  • Tips en handige downloads en promotiemateriaal voor het sponsorwerven.
  • Haal je minimaal €150 sponsorgeld op? Dan ontvang je van ons een KiKa wandelshirt.
  • Haal je meer sponsorgeld op? We hebben verschillende sponsorlevels met te gekke bijbehorende KiKa incentives.
  • Leuke goodiebag
  • Support onderweg
  • Warm onthaal na de finish én natuurlijk een leuk fotomoment (met de KiKa beer)!

Samen maken we het mogelijk: ieder kind kankervrij! 

Contact
📧 nijmeegsevierdaagse@kika.nl
📞 020 - 345 85 35

Bekijk alle
€ 25 20-07-2024 | 22:15 Aan: 4x40K voor Kika Goed gedaan Nikki! Ik heb m zelf ook ooit gelopen, pittig man! Mooi dat t voor kika is. Liefs, Veea
€ 20 20-07-2024 | 21:43 Aan: Stap voor stap voor een toekomst zonder kanker op kinderleeftijd
€ 10 20-07-2024 | 11:59 Aan: Ik loop voor Eefke, KiKa Kinderen Kankervrij
€ 20 20-07-2024 | 08:30 Aan: 4x 40 km voor KIKA Wat een geweldige prestatie Anne. Daar mag je trots op zijn. Helaas hebben we elkaar niet gezien, al heb je verschillende keren in de buurt van onze meiden gelopen. Zag net dat je loopt voor KiKa vandaar de late donatie. Nu eerst lekker bijkomen en nagenieten van deze topprestaties.!
€ 100 20-07-2024 | 07:53 Aan: Wij lopen voor Kika voor hen die dat niet kunnen
Bekijk alle

Loop mee voor meer onderzoek naar kinderkanker

06-03-2024 | 09:07 Maak je klaar om je wandelschoenen aan te trekken, want de Nijmeegse 4Daagse komt er weer aan! Van 16 tot en met 19 juli lopen duizenden deelnemers vier dagen door de prachtige omgeving van Nijmegen. Tijdens de 106e editie van dit wandelevenement is KiKa er ook bij. Loop jij dit jaar (weer) mee voor meer onderzoek naar kinderkanker?    Over KiKa  Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Inmiddels overleeft 81% van deze kinderen. Dat moet én kan beter. Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) zet zich al meer dan 20 jaar in voor de strijd tegen kinderkanker door het financieren van wetenschappelijk onderzoek. Elk jaar komen er duizenden mensen in actie, allemaal voor hetzelfde doel: Ieder kind kankervrij.     Een uitdaging met betekenis  De Nijmeegse 4Daagse is populair. Duizenden fanatieke wandelaars gaan de uitdaging aan. Vorig jaar liepen ruim 70 deelnemers voor KiKa vier dagen elke dag 40 of 50 kilometer. Eén van hen was Ans (68) die voor de 10e keer meeliep voor KiKa.   "De uitdaging, sfeer en in actie komen voor KiKa maakt de Nijmeegse 4Daagse ieder jaar weer een prachtig evenement. Het blijft voor mij, ondanks dat ik de uitdaging al vaak ben aangegaan, ontzettend bijzonder om mee te lopen. Dit jaar ben ik er natuurlijk ook weer bij,” vertelt Ans.   Ook Bart ging de uitdaging aan. Hij maakte kinderkanker van dichtbij mee toen zijn dochter leukemie kreeg. Gelukkig gaat het goed met haar. Bekijk hier het verhaal van Bart.     Maak het verschil  Heb jij een ticket weten te bemachtigen voor de Nijmeegse 4Daagse? Geef jouw wandeling dan meer betekenis. Loop mee voor KiKa en zamel geld in voor kinderen met kanker. Alleen samen maken we het verschil.   Link naar 4Daagse KiKa pagina: https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/project/kika
Lees meer