Nijmeegse 4Daagse voor KiKa 2023!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Wandel kinderkanker de wereld uit!


KiKa, ons doel:
Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Lees hier meer over KiKa. 

Wandel voor KiKa
Help jij mee ons doel te behalen? Jij kan het verschil maken: wandel de Nijmeegse 4Daagse en haal sponsorgeld op voor KiKa. Met jouw steun kunnen wij wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker financieren om de genezingskans te verhogen.

Loop je voor KiKa? Dan helpen wij jou!
Zet jij je tijdens de Nijmeegse 4Daagse in door sponsorgeld voor KiKa op te halen? Fantastisch!
Natuurlijk helpen wij jou om de 4Daagse voor KiKa tot een zo groot mogelijk succes te maken.

Wij helpen je hierbij met:

  • Welkomstpakket
  • Tips, handige downloads en promotiemateriaal voor het sponsorwerven
  • Haal je minimaal €150,- sponsorgeld op? Dan ontvang je van ons een KiKa wandelshirt
  • Haal je meer sponsorgeld op? We hebben verschillende sponsorlevels met te gekke bijbehorende KiKa goodies!
  • Leuke goodiebag
  • Loop mee in de vlaggenparade of word lid van ons vlog-team
  • Support onderweg
  • Warm onthaal na de finish én natuurlijk een leuk fotomoment (met de KiKa beer)!
  • Het felbegeerde Nijmeegse Vierdaagse voor KiKa vaantje

BEKIJK HIER ALLE INFORMATIE!


Help ook mee en haal zoveel mogelijk sponsorgeld op voor de belangrijke onderzoeken naar kinderkanker! 

Samen maken we het mogelijk: kinderen kankervrij! 🧡💜

Contact
Website: www.actievoorkika.nl/nijmeegsevierdaagse 
E-mail: nijmeegsevierdaagse@kika.nl
Telefoon: 020 - 345 85 35
Contactpersoon: Inge Tishauser

Bekijk alle
€ 50 31-08-2023 | 16:06 Aan: Team Lynn
€ 100 11-08-2023 | 15:52 Aan: Team Lynn Sponsoring Grouwels Vastgoed BV
€ 80 03-08-2023 | 20:54 Aan: Samen kinderkanker d.m.v. onderzoek de wereld uit helpen.
€ 5 30-07-2023 | 16:59 Aan: Iedereen kanker vrij Goed gedaan!
€ 15 27-07-2023 | 15:38 Aan: Ik loop mee voor KiKa!
Bekijk alle

Steun onderzoek naar kinderkanker

08-05-2023 | 15:29 Trek je wandelschoenen uit de kast! De Nijmeegse 4Daagse komt er weer aan en dit jaar belooft het een fantastische editie te worden! Van 19 tot en met 22 juli lopen duizenden deelnemers vier dagen lang door de prachtige omgeving van Nijmegen. Ook KiKa is er tijdens de 105de editie bij. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Een diagnose die het leven van het hele gezin op zijn kop zet. Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) zet zich al jaren in voor de strijd tegen kinderkanker door het financieren van wetenschappelijk onderzoek. Een belangrijk doel waarvoor elk jaar duizenden mensen in actie komen, zo ook tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Bart (44) uit Nijmegen is een van de deelnemers. Hij is ongeneeslijk ziek en heeft een agressieve vorm van keelkanker. “Ik zamel geld in voor alle kinderen die nu door kanker getroffen worden”, zegt Bart. “Ik leef zelf in onzekerheid, en dat is verschrikkelijk. Het lijkt mij nog veel erger voor ouders waarvan het hun kind overkomt.” Ans (67) loopt voor de 10e keer mee voor KiKa. “Het blijft ontzettend bijzonder om dit te kunnen doen voor kinderen met kanker”, vertelt ze. “Ik ben zelf mijn nichtje verloren. Dat is jaren geleden. De behandelingen waren destijds nog niet zo goed als nu. Dankzij onderzoek is de genezingskans van kinderen met kanker enorm gestegen. Mooi dat je daar zo een bijdrage aan kan leveren.” Geef jouw wandeling betekenis De 4Daagse was dit jaar sneller dan ooit uitverkocht. Heb jij een ticket weten te bemachtigen? Geef jouw wandeling dan meer betekenis. Net als Bart en Ans. Loop mee voor KiKa en zamel geld in voor kinderen met kanker. Samen kunnen we een verschil maken voor kinderen met kanker. Link naar 4daagse KiKa pagina: https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/project/kika-2023
Lees meer