Het Vergeten Kind

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Loop jij voor Het Vergeten Kind? Dan zetten wij ons ook voor jou in!

Ruim 100.000 kinderen in Nederland worden thuis dagelijks geconfronteerd met ernstige problemen. En duizenden kinderen kunnen niet eens meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren.

Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Ons doel is dat kinderen er niet alleen voor staan, zij zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.

Dat doen we via programma’s die ervoor zorgen dat deze kinderen ‘gewoon’ kind kunnen zijn en zich positief ontwikkelen. Door plezier even al hun zorgen vergeten, lol maken, vriendschappen sluiten, positieve herinneringen maken en kunnen meedoen. Maar ook door de overheid en jeugdaanbieders aan te jagen om te zorgen dat het belang van alle kinderen echt centraal komt te staan in beleid en uitvoering en dat de kwaliteit van de zorg en hulp verbetert.

Jouw kilometers dragen bij aan Heppie Vakanties & Weekenden

Met jouw sponsorgeld en donaties maak je het mogelijk om kwetsbare kinderen een onvergetelijke vakantie te laten beleven in Hotel Heppie. Hier kunnen ze even al hun zorgen en ellende opzij zetten. Want bij Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. Even gewoon kind zijn.

Wij zijn jouw grootste supporters!

We zijn je enorm dankbaar als jij je bloed, zweet en blaren wil inzetten voor die kinderen in Nederland die onze hulp zo hard nodig hebben. Dit mag je o.a. van ons verwachten:

●     Een textielsticker met ons logo om op je wandelshirt te plakken;

●     Een gratis pagina op ons actieplatform om jouw persoonlijke actie aan te maken;

●     Een hapje en drankje na de finish op vrijdag in onze eigen tent;

●     De mogelijkheid om na afloop je cheque te presenteren;

●     Veel enthousiasme en aanmoedigingen van onze medewerkers en vrijwilligers als jij voorbij wandelt en deze ongelofelijke prestatie levert;

●     En natuurlijk heel veel dank namens alle vergeten kinderen!

Bekijk alle
€ 45 09-08-2022 | 14:28 Aan: Big smile for kids
€ 9,50 26-07-2022 | 18:31 Aan: Geen enkel kind mag vergeten worden
€ 510 25-07-2022 | 22:55 Aan: Geen enkel kind mag vergeten worden Prima doel En Helena is gewoon een fijn mens die steun ik graag
€ 25 25-07-2022 | 17:12 Aan: Kinderen verdienen een goed leven
€ 5 21-07-2022 | 17:13 Aan: Geen enkel kind mag vergeten worden
Bekijk alle

Donatieopbrengst overgemaakt naar jouw goed doel

04-10-2022 | 21:11 Beste sponsorlopers, Wat was de 104de 4Daagse een prachtig feest en wat hebben jullie een fantastisch totaalbedrag bij elkaar gewandeld: ruim € 535.000,- ! Inmiddels zijn alle donatieopbrengsten overgemaakt naar de goede doelen en van een aantal van hen hebben we al een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Door omstandigheden hebben de overboekingen later plaatsgevonden dan was gepland. We snappen dat jullie, en de goede doelen, eerder bericht van ons hadden verwacht dat het opgehaalde bedrag was uitgekeerd. Onze excuses voor dit ongemak. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en bijdrage aan al die goede doelen die dat zo goed kunnen gebruiken. We hopen jullie volgend jaar weer als sponsorloper te kunnen verwelkomen! Hartelijke groet, Bestuur De Vierdaagse Sponsorloop Ank Bijleveld, Lex Roolvink en Niels ten Anscher
Lees meer