Hersenstichting

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Wandel mee voor gezonde hersenen voor iedereen.

Samen maken we het waar.

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

1 op de 4 Nederlanders heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Wat gebeurt er met de opbrengst van jouw actie?

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. We zetten niet in op één aandoening, maar investeren breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen. Nu en in de toekomst. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en zetten we ons in voor betere patiëntenzorg.

Wat kun je van ons verwachten?

De lopers van de Hersenstichting worden op maandag ontvangen en krijgen dan twee wandelshirts en een echte Hersenstichting-dopper. Langs de route zal op dinsdag, woensdag en donderdag een fijn rustpunt worden ingericht. Op de dag van de finish worden jullie op de Wedren door de Hersenstichting persoonlijk onthaald met een attentie ter bedankje. 

Wil jij ons steunen? Dat zal fantastisch zijn! Maak een actie aan via de 'Wandel mee' knop en loop mee voor gezonde hersenen voor iedereen. Alvast enorm bedankt.

Veel plezier met de 4Daagse, jullie kunnen dit!

Contactgegevens:

Hersenstichting

e-mail: actie@hersenstichting.nl

Telefoon: 070 – 360 48 16

website: https://www.hersenstichting.nl/

Bekijk alle
€ 10 15-08-2022 | 18:56 Aan: Ik wandel voor de Hersenstichting
€ 20 15-08-2022 | 10:03 Aan: Gebruik je hersenen en doneer! Uit spontaniteit
€ 10 09-08-2022 | 16:15 Aan: Voor onderzoek naar meer mogelijkheden in de toekomst Ook ik heb zelf te maken gehad met een hersenziekte en mijn moeder heeft vasculaire dementie. Mooie actie van je, Peter.
€ 25 05-08-2022 | 21:53 Aan: Zusjes Kroeze
€ 25 05-08-2022 | 13:04 Aan: Zusjes Kroeze
Bekijk alle

Donatieopbrengst overgemaakt naar jouw goed doel

04-10-2022 | 21:17 Beste sponsorlopers, Wat was de 104de 4Daagse een prachtig feest en wat hebben jullie een fantastisch totaalbedrag bij elkaar gewandeld: ruim € 535.000,- ! Inmiddels zijn alle donatieopbrengsten overgemaakt naar de goede doelen en van een aantal van hen hebben we al een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Door omstandigheden hebben de overboekingen later plaatsgevonden dan was gepland. We snappen dat jullie, en de goede doelen, eerder bericht van ons hadden verwacht dat het opgehaalde bedrag was uitgekeerd. Onze excuses voor dit ongemak. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en bijdrage aan al die goede doelen die dat zo goed kunnen gebruiken. We hopen jullie volgend jaar weer als sponsorloper te kunnen verwelkomen! Hartelijke groet, Bestuur De Vierdaagse Sponsorloop Ank Bijleveld, Lex Roolvink en Niels ten Anscher
Lees meer