CliniClowns

“Door de clowns weet Quinn dat hij nog steeds kind is en niet alleen ziek “ 


 Wandel voor de lach die doet leven 

Maak van jouw sportieve uitdaging ook de uitdaging om zoveel mogelijk mensen de kracht van de lach te geven. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven.  

Quinn (8) heeft lymfeklierkanker. Zijn leven staat in het teken van ziekte en zorg. Een lach met de CliniClowns geeft hem de kracht om door te zetten, vertelt zijn moeder Jolanda: “Als we op woensdag naar het ziekenhuis gaan, weet hij dat de clowns ook komen. Hij heeft dan veel zin om ze te zien. Ze hebben hem echt geholpen te beseffen dat hij nog steeds kind is en niet alleen ziek.” 

Wandel jij voor ons mee?  

We willen je graag helpen om jouw sponsorloop actie tot een succes te maken. Nadat we je aanmelding hebben ontvangen sturen we je een actiepakket toe, zodat je jouw sponsorloopactie volop kan promoten. Daarnaast mag je als deelnemer van de sponsorloop meedoen met de vlaggenparade die de start van de 4Daagse markeert en ontvangen we je op vrijdag op de Wedren mét gladiolen. 

 

Heb je vragen of hulp nodig? Je mag ons altijd mailen of bellen:  

033 3302988 

Acties@cliniclowns.nl 

www.cliniclowns.nl 

Bekijk alle
€ 15 20-07-2024 | 22:33 Aan: Kom in actie voor een lach die doet leven Wilde graag je goede doel steunen Monique
€ 25 19-07-2024 | 12:48 Aan: Kom in actie voor een lach die doet leven Hoi Corina en vriendin, jaarlijks steun ik dit doel al tesamen met Kika en Stichting Alzheimer Nederland, maar dat jullie dit nu willen doen, ondanks de warmte GROOT respect dames! Liefs en hou vol! Martine
€ 25 19-07-2024 | 08:49 Aan: De rode loopneuzen Super trots op jullie dames
€ 5 18-07-2024 | 22:19 Aan: Kom in actie voor een lach die doet leven
€ 5 17-07-2024 | 21:21 Aan: Kom in actie voor een lach die doet leven
Bekijk alle

De Clowns sleepten Bart er na elke operatie weer doorheen

22-02-2024 | 17:36 Bart was drie toen hij ernstig ziek werd door een bloedvergiftiging. Negen weken lang onderging hij iedere week een operatie. Bart verloor zijn hand, vingers en een aantal tenen. Een jaar geleden is ook zijn rechteronderbeen geamputeerd.   “In die periode kwamen de CliniClowns vaak langs in het ziekenhuis”, vertelt moeder Anita. “Zij wisten Bart af te leiden van de pijn van bijvoorbeeld de wondverzorging. Op een dag had hij veel pijn, totdat clowns Hop en Sammie de kamer binnenkwamen. Ik zag hem eindelijk weer lachen. Na elke operatie sleepten zij hem erdoorheen.”
Lees meer