Stichting Bliss to Shine

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 5.000 (22%)

Dankzij jouw hulp kunnen wij herinneringen voor het leven creëren. 

Omdat niet alleen de kankerpatiënt, maar het hele gezin van de zieke dagelijks te maken heeft met kanker.

Blissi Special Day
Een mooie titel voor de dag waarop we een wens vervullen voor een thuiswonend kind dat te maken heeft met kanker. Deze wensdag kan via onze website door nagenoeg iedereen aangevraagd worden, inclusief het kind waar het allemaal om draait. Tijdens de Blissi Special Day draait alles om het kind, en de rest van het gezin geniet mee. Even een dag niet bezig zijn met kanker, maar met kind-zijn. Samen genieten en herinneringen maken voor het leven, hoe lang dat leven ook mag duren.

Shine Day
De Shine Day is een jaarlijks terugkerend evenement van stichting Bliss to Shine. Iedereen is hierbij van harte welkom. Niet alleen de kankerpatiënt en naasten, maar ook buren, vrienden en desnoods die ene collega die altijd boodschappen voor je doet! Tijdens de Shine Day zijn er allerlei activiteiten, maar bijvoorbeeld ook informatiekraampjes. Je kunt met gemak een dag vullen, met wat er allemaal te doen is! Het doel van de Shine Day is vooral om er even lekker uit te zijn. 

Steun
Zowel de Shine Day als de Blissi Special Day organiseren en verzorgen wij geheel belangeloos. Het kost de mensen waar het om draait helemaal niets. Dat betekent dat wij volledig afhankelijk zijn van sponsoren en donateurs.  

Wil jij ons steunen? Dat zal fantastisch zijn!
Maak een actie aan via de 'Wandel mee'-knop en loop mee, samen creëren we onbetaalbare momenten en herinneringen.
Alvast enorm bedankt.

Veel plezier met de 4Daagse, jullie kunnen dit! 

Contactgegevens:
Stichting Bliss to Shine
E-mail: actie@blisstoshine.nl
Telefoon: 085-0041234
Website: https://www.blisstoshine.nl

Bekijk alle
€ 55 22-07-2023 | 11:24 Aan: Ook met Kanker mag je stralen... Toppers... maar mag ik het bedrag afronden naar 1100 euro... dus bij deze 55 euro van mij !!!
€ 20 21-07-2023 | 18:23 Aan: Ook met Kanker mag je stralen... Helemaal top om de 4daagse te gebruiken om geld in te zamelen voor een goed doel. Ik heb dat (nog) niet gedaan, maar wil jullie actie wel graag ondersteunen.
€ 50 18-07-2023 | 12:35 Aan: Dit jaar voor de 4x50 Heel veel succes en plezier.
€ 10 18-07-2023 | 10:45 Aan: Ook met Kanker mag je stralen... Toppers! Veel succes en vooral heel veel plezier.
€ 5 17-07-2023 | 19:55 Aan: Ook met Kanker mag je stralen...