Alzheimer Nederland

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Wist je dat de kans 1 op 5 is dat iemand in zijn leven dementie krijgt? Bij vrouwen is dit 1 op 3, omdat de levensverwachting van vrouwen hoger is. In Nederland hebben momenteel 290.000 mensen een vorm van dementie. Als gevolg van de vergrijzing zal dit aantal mensen explosief stijgen naar meer dan een half miljoen in 2040.

Wat gebeurt er met de opbrengst van jouw actie?

Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. We maken wetenschappelijk onderzoek mogelijk, geven voorlichting, bieden ondersteuning en komen op voor betere zorg voor mensen met dementie.

Wat kun jij van ons verwachten?

Loop je in 2022 de Nijmeegse Vierdaagse en zamel je geld in voor Alzheimer Nederland? Dan ontvangt je een 'in actie voor dementie' technisch wandelshirt. Wij versturen deze in de laatste week van elke maand.

Heb je vóór de 4Daagse meer dan € 100 opgehaald, dan ontvang je een tweede wandelshirt en dagelijks gratis toegang tot de exclusieve rustpost van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. De rustpost is 10 tot 15 km voor de finish. Hier kun  je gebruik maken van overdekte zitplaatsen, toiletten, versnaperingen en massage/spierverzorging.

Maandag 18 juli vind je ons in de stand van De Vierdaagse Sponsorloop. Daar ontvang je het tweede shirt en het toegangsbewijs voor de rustpost. Deze spullen worden van tevoren niet opgestuurd. Op vrijdag 22 juli zijn wij op de Wedren om je persoonlijk te feliciteren met je medaille.

Aanmelden

Maak via www.vierdaagsesponsorloop.nl  (of  https://sportieveacties.inactievooralzheimer.nl/project/nijmeegsevierdaagse) een actiepagina aan. Stuur de bevestiging van jouw inschrijving voor de 4Daagse, jouw adresgegevens, geslacht en shirtmaat (S-XXL) naar inactievoor@alzheimer-nederland.nl.

Veel plezier bij de voorbereiding en succes met de werving!

Op naar de Via Gladiola!

Contactgegevens
Alzheimer Nederland
E-mail: inactievoor@alzheimer-nederland.nl
Website: https://www.alzheimer-nederland.nl

Bekijk alle
€ 25 29-07-2022 | 22:39 Aan: Ik loop voor een toekomst zonder Alzheimer!
€ 15 29-07-2022 | 21:24 Aan: Luna en oma
€ 25 28-07-2022 | 12:49 Aan: Ik zet mijn beste beentje voor
€ 50 27-07-2022 | 16:03 Aan: een stap in de goede richting voor de Alzheimerstichting Goed gedaan dames. Volgend jaar weer?
€ 25 26-07-2022 | 11:43 Aan: Wilma's verhaal Doneren is keihard nodig is om deze verschrikkelijke, mensonterende ziekte uiteindelijk te kunnen behandelen, liever nog te voorkomen.
Bekijk alle

Donatieopbrengst overgemaakt naar jouw goed doel

04-10-2022 | 21:19 Beste sponsorlopers, Wat was de 104de 4Daagse een prachtig feest en wat hebben jullie een fantastisch totaalbedrag bij elkaar gewandeld: ruim € 535.000,- ! Inmiddels zijn alle donatieopbrengsten overgemaakt naar de goede doelen en van een aantal van hen hebben we al een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Door omstandigheden hebben de overboekingen later plaatsgevonden dan was gepland. We snappen dat jullie, en de goede doelen, eerder bericht van ons hadden verwacht dat het opgehaalde bedrag was uitgekeerd. Onze excuses voor dit ongemak. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en bijdrage aan al die goede doelen die dat zo goed kunnen gebruiken. We hopen jullie volgend jaar weer als sponsorloper te kunnen verwelkomen! Hartelijke groet, Bestuur De Vierdaagse Sponsorloop Ank Bijleveld, Lex Roolvink en Niels ten Anscher
Lees meer