Geen Vierdaagse Sponsorloop in 2021

Op 8 februari is bekendgemaakt dat de Vierdaagse in 2021 niet zal plaatsvinden. Dit betekent dat De Vierdaagse Sponsorloop dit jaar helaas ook niet doorgaat. We hopen je volgend jaar weer te kunnen verwelkomen als sponsorloper of donateur!

Steun jij volgend jaar ook een goed doel?

Misschien is er iemand in je omgeving met een ziekte of handicap die financiële steun nodig heeft. Of je bent begaan met het lot van een groep mensen of dieren in nood waar je graag geld voor zou willen inzamelen. Hoe fijn zou het zijn om jouw Vierdaagse wandelprestatie te koppelen aan een goed doel? Om mee te doen moet je overigens wel ingeschreven zijn als Vierdaagsedeelnemer.

De Vierdaagse Sponsorloop maakt het simpel:

  • Klik op 'Wandel mee!' en maak een profiel aan.
  • Je krijgt daarmee een eigen actiepagina, waarop je beschrijft wie je bent, voor welk goed doel je geld wil inzamelen en waarom.
  • Je actiepagina deel je vervolgens zoveel mogelijk in je netwerk.

Verder gaat alles vanzelf:

  • De donaties worden automatisch geïnd.
  • Na afloop van de Vierdaagse wordt het opgehaalde bedrag* naar het betreffende doel overgemaakt.

In de afgelopen jaren heeft De Vierdaagse Sponsorloop al ruim 3,5 miljoen euro opgehaald voor meer dan 250 goede doelen.

* Deelnemers aan De Vierdaagse Sponsorloop hoeven geen eigen bijdrage te leveren om een profiel aan te maken. Vanwege de kosten die gemoeid zijn met de ontwikkeling en het beheer van de website, de organisatie, en de financiële verwerking van de bijdrages van donateurs naar de goede doelen, vindt er een inhouding op het donatiebedrag plaats. Het in te houden percentage is afhankelijk van de uiteindelijke hoogte van het totaal per jaar bijeengebrachte donatiebedrag, maar bedraagt maximaal vijf procent.