Wij wandelen voor een goed doel!

471 wandelaars en 19.148 sponsoren doneren samen € 499.718,- aan 211 goede doelen

 

Hoe start je een actie?

Het is leuk om je in te zetten voor een goed doel als deelnemer aan de Vierdaagse. De Vierdaagse Sponsorloop maakt het je heel makkelijk. Wanneer jouw actie eenmaal op de website staat hoef je er alleen maar voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw pagina bezoeken - de rest gaat vanzelf!

Registreer een account

  • Om een actie te kunnen starten heb je aan account nodig. Een account aanmaken is eenvoudig en gratis en doe je via deze website.

Personaliseer je profiel

  • Vanuit je account kun je je profiel zo persoonlijk maken als je zelf wil, bijvoorbeeld door wat meer over jezelf te vertellen of door een profielfoto toe te voegen. Deze gegevens kun je zelf op elk gewenst moment aanpassen.

Start een actie

  • Let op: om een actie te kunnen starten, moet je verzekerd zijn van deelname aan de 103de Vierdaagse. Kijk voor meer informatie op de website van de Vierdaagse.
  • Een actie starten doe je door vanuit je account een actiepagina te maken. Via de button ‘Een nieuwe actie starten’ kun je in een paar stappen aangeven voor welk goed doel je in actie wil komen en waarom. Je teksten kun je zo kort of zo lang maken als je wil. Ook kun je zelf de mooiste foto’s voor op jouw pagina kiezen en toevoegen.
  • Het starten van een actie voor een goed doel kost € 24,50.
    Sommige goede doelen zijn partner van De Vierdaagse Sponsorloop en geven € 5,- korting of nemen zelfs het gehele bedrag voor rekening als je ervoor kiest voor hen in actie te komen. Een overzicht van deze goede doelen is te vinden op de pagina Goede doelen
  • Nadat je betaald hebt voor het starten van jouw actie, is je pagina klaar om te delen op Facebook en kun je links versturen naar familie, vrienden, collega’s en kennissen of het gewoon aan iedereen vertellen en vragen om naar jouw actiepagina te gaan.

  • Wanneer je vrienden jou via je actiepagina sponsoren krijg je daar telkens bericht van. Zo blijf je dus volledig op de hoogte van elke nieuwe sponsor. Je vrienden krijgen automatisch namens jou een bedankje. Bovendien staat elke sponsor ook op jouw actiepagina, zodat iedereen kan volgen wat er gebeurt en jij altijd een overzicht hebt.
  • Vanuit je account kun je zoveel acties starten als je zelf wil. Je kunt dus voor meerdere goede doelen in actie komen.

Kom nu in actie!